Safina fanclub
Image default
Tuin en buitenleven

Op zoek naar houtpellets?

Heb je een pelletkachel, en ben je op zoek naar houtpellets? Bustotaal verkoopt de beste houtpellets die ervoor zorgen dat jouw ruimte verwarmd wordt. De pellets die worden verkocht zorgen ervoor dat je minder last krijgt van as in de kachel. Dit is een groot voordeel, want hierdoor hoef je de kachel niet zo vaak meer schoon te maken als met andere pellets. Bustotaal heeft een aantal certificaten, waardoor je er in elk geval zeker van bent dat de pellets altijd van goede kwaliteit zullen zijn. De pellets zijn goedkoop en in twee soorten te verkrijgen. Er zijn namelijk witte en bruine pellets te vinden op de website. 

Bruine en witte houtpellets

Er is een verschil tussen witte en bruine houtpellets. Ze kunnen allebei gebruikt worden om te verwarmen, maar het wordt aangeraden om de bruine houtpellets te gebruiken voor een kachel. Dit komt doordat de bruine pellets beter geprijsd zijn en een lager verbruik hebben. Mocht je dus vaak jouw kachel aan willen steken, is het verstandig om de bruine te nemen. Zo heb je het uiteindelijk lekker warm, en ben je toch met het milieu bezig. De witte pellets zijn vaak wel wat schoner, doordat alle schors er al van af is. Met pellets van Bustotaal heb je sowieso al minder as, maar de witte zorgen er voor dat het nog schoner is.

Hoe duur zijn pellets?

De pellets van Bustotaal zijn van goede kwaliteit, maar de prijs daarentegen is heel erg laag. Als je losgestorte houtpellets wilt afhalen, dan betaal je vaak maar 28 cent voor een kilo. Deze worden het hele jaar verkocht, waardoor je elk moment voorzien kunt zijn van de houtpellets. Mocht je nou veel meer nodig hebben dan die ene kilo, dan zijn er ook grote zakken verkrijgbaar. De prijzen zijn een beetje indicatief, voor de echte prijzen kan je het beste op de website kijken.