Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Opslagcontainer en verschillende soorten en maten

20ft container 2de hands, voor alle soorten gebruik

Een 20ft container 2dehands is de grootste markt die er is. Deze container opslag is de grotere variant van de demontabele container. De 20ft container 2de hands heeft de volgende afmetingen: lengte 6,06 m, Breedte 2,44 m en de hoogte is 2,59 m. Dit is een stuk groter dan het gemiddelde zeecontainer. Een 20ft container 2de hands kan voor veel gebruiken worden ingezet, te denken valt aan opslag van bierbanken, opslag van dergelijken, opslag van uw grasmaaiers of container opslag of denk aan de opslag van bijvoorbeeld overige spullen als gereedschap. Maar hoeveel gereedschap past er dan in een 20ft container 2dehands? Er passen ongeveer 20 tot 21 pallets in een 20ft container. Dit zijn meer pallets dan in welke container opslag dan ook passen. De 20ft container 2dehands kan op meerdere manieren worden ingezet, er kunnen op meerdere plekken stellingen geplaatst worden. Ook kunnen er op zowel de lange als de korte zijde deuren in de container worden gemonteerd. Dit kunnen enkele of dubbele deuren zijn. Dubbele deuren zijn natuurlijk erg handig als u een voertuig wilt stallen in de 2dehands 20ft container.

Waar wordt de container opslag allemaal voor gebruikt?

De 20ft container 2dehands wordt gebruikt in het verschepen van vele soorten goederen, van samsungs telefoons tot e-bikes en van osplag tot en met goederen. 20ft containers 2dehands worden vaak gebruikt in de scheepvaart omdat het erg grote container opslag zijn. Misschien vraagt u zich wel af “een 20ft container 2dehands hoeveel m3 kan daarin”. Het antwoord op uw vraag is 33,2 m3.  Dit is een zeer groot volume, hierin kan veel goederen worden opgeslagen. Buiten de goederentransport wordt de 20ft container ook in tuinen geplaatst als containeropslag. De container krijgt een gehele make-over zodat het een mooie opslag kan zijn voor in de tuin. Zoals eerder vermeld kan de klant de container zelf samenstellen. Van raam tot deur en de kleur kunnen allemaal door de klant samengesteld worden. Ook kan de container worden gebruikt voor andere doeleinden zoals het maken van werkplekken tot het gebruik op bouwplaatsen. Ze zijn bestendig tegen vrijwel alle weersomstandigheden. De 20ft container 2dehands is hierdoor een perfecte optie om uw spullen in op te slaan; ze zullen altijd veilig, schoon en droog in de 20ft container blijven.

20ft container nodig? Neem contact op

Voor uw nieuwe container opslag in de tuin, het vervangen van dat oude tuinhuis of het realiseren van een materiaalcontainer bij de verbouwing: Zelfbouwcontainer biedt u de oplossing. Mail nu naar info@zelfbouwcontainer.nl en vraag een offerte aan. U kunt ook bellen naar 085-0685590 of 010-5220544 voor antwoorden op al uw vragen. Wij helpen u graag verder bij het bestellen van uw ideale 20ft container 2dehands, het maakt niet uit of u de opslagcontainer wilt kopen of huren. Als u interesse heeft in een van onze andere container opslag op www.zelfbouwcontainer.nl horen wij dat ook graag. Zelfbouwcontainer.nl staat namelijk bekend om haar lage prijzen en uitermate goede service.

https://www.zelfbouwcontainer.nl/cat/toepassingen/opslagcontainer/