Safina fanclub
Bedrijven

Palletkussens van de Schuimrubberspecialist

Bankjes van pallets in de tuin of op het terras, ze zijn nog steeds gaaf om te zien en geven de tuin meteen een stoere look. Maar zitten op een pallet is niet comfortabel zonder palletkussens. Daarom maakt Schuimrubberbetaalbaar betaalbare palletkussens van goede kwaliteit.

Kwaliteit pallet bank kussens

De palletkussens van Schuimrubberbetaalbaar zijn geschikt voor buiten. Maar dit betekent ook meteen dat ze van sterk materiaal gemaakt moeten worden en de palletkussens waterafstotend moeten zijn. De kussens worden gemaakt van de stof Solar en genaaid met garen van Olefin. Beide speciaal ontwikkeld voor outdoor gebruik. De stof waar de hoezen van de palletkussens van worden gemaakt, is in de eerste plaats zeer goed waterafstotend. Maar daarmee ook anti-bacterieel en bestendig tegen uv-straling. Wel zo prettig buiten. Hierdoor kun je altijd gebruik maken van de zitkussens en hoef je nooit lang te wachten na een regenbui tot de kussens droog zijn. Bovendien blijft de kleur lang mooi doordat deze zich vrijwel niet laat beïnvloeden door uv-straling. Overigens is de stof wel te wassen op 40 graden, wellicht wel zo prettig wanneer je ze tijdelijk opbergt in bijvoorbeeld de winter. Maar de kussens zijn gemaakt van een ademende stof, waardoor deze ook lang vrij blijft van vervelende geurtjes. En je de kussens gedurende de zomer vrijwel niet hoeft te wassen. Zo heb je jaren lang plezier van de pallet bank kussens, want ze blijven fris, droog en behouden hun kleur! Wel is het altijd aan te raden om de kussens, wanneer je ze niet gebruikt, binnen op te bergen.

Kussen pallet op maat

De meest gangbare maat als het gaat om pallet kussens is 80 x 120 x 10 cm. Echter is het ook mogelijk om de pallet bank kussens op maat te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan zachtere kussens, voor wanneer de pallet bank onder een afdakje staat. In dit geval hoeven de kussens minder stevig te zijn om het weer tegen te houden. Maar kussens op maat kunnen ook van pas komen wanneer je zelf een pallet loungeset maakt, welke niet voldoet aan de standaard maten. Ook dan kunnen we voor jou een kussen pallet op maat maken. Wist je dat je een pallet loungeset gemakkelijk zelf maakt door een paar pallets op elkaar te stapelen en er kussens op te leggen? Oftewel: je kunt jouw eigen palletkussens naar wens samenstellen. Waarbij je zelf de kleur kan kiezen en de grootte. Wat geen afbreuk doet aan de kwaliteit, want ook deze worden van het zelfde materiaal gemaakt en dit maakt de palletkussens waterafstotend.

Online pallet bank kussens kopen

Doordat we bij Schuimrubberspecialist een van de eerste waren die online ging verkopen, hebben wij een groot machinepark kunnen opbouwen. Hierdoor kunnen we alles op maat maken en profiteer je toch van de laagste prijsgarantie en goede service. Je kunt de kussens eenvoudig online bestellen, waarna je ze thuis ontvangt. De levertijd hiervan bedraagt ongeveer 3 tot 5 werkdagen. En past de kussen om wat voor reden toch niet bij jouw pallet bank? Dan is retourneren altijd mogelijk.

https://www.schuimrubberbetaalbaar.nl/