Safina fanclub
Bedrijven

Probeert u binnenkort een keer bubble tea Eindhoven uit?

Probeert u binnenkort een keer bubble tea Eindhoven uit?

Laten we eerlijk zijn, bubble tea kan er wel een beetje gek uitzien. Het is een Taiwanees recept gemaakt door een theebasis te mengen met melk, fruit en vruchtensappen en vervolgens de kenmerkende “bubbels” toe te voegen. Dit zijn lekkere tapiocaparels die onderaan zitten. Reist u liever niet naar de andere kant van de wereld om dit drankje uit te proberen? Ga dan voor een lekkere bubble tea Eindhoven!

De infusies kunnen gloeiend heet of ijskoud worden geserveerd

Deze heerlijke fruit- of thee-infusies kunnen gloeiend heet of ijskoud worden geserveerd, waardoor ze een heerlijk en altijd eigenzinnig drankje en tussendoortje vormen. Bubble tea wordt geserveerd in doorzichtige kopjes met een dik rietje. Hierdoor schieten, terwijl u drinkt, de tapiocaballetjes (ook bekend als “parels” of “boba”) omhoog. Vervolgens kunt u kauwen op de bubbles, terwijl u de heerlijke drank drinkt.

Uitstekend te combineren met Dutch macarons Eindhoven

De bubble tea is een heerlijk drankje om te combineren met een van de Dutch macarons Eindhoven. De tapiocaparels, die op de bodem van de beker zitten, hebben een taaie consistentie ergens tussen gelei en kauwgom. U kunt parels met verschillende smaken krijgen en ze zijn meestal zwart, maar soms wit of transparant, waardoor de drank veel lijkt op een passievrucht.

Wanneer komt u een keer langs in de chocolade winkel Eindhoven

Een zoete, koele verfrissende en echt heerlijke traktatie, dat is waar u met bubble tea zeker van bent. Het komt in zoveel smaken als er thee en fruit zijn, dus u kunt kiezen en kiezen. Hierdoor bent u er zeker van dat er in de chocolade winkel Eindhoven mee dan genoeg keuze is. De bubble team wordt geserveerd in een doorzichtige beker om mee te pronken.

https://www.zinin-ijsenchocolade.nl/