Safina fanclub
Image default
Banen en opleidingen

Projectleider beheer en onderhoud

Ben jij op zoek naar een verantwoordelijke, uitdagende en meest interessante baan? De volgende stap in je carrière is je connectie met klanten en implementatie? Bij Koen zijn we op zoek naar een gedreven en belangrijkste onafhankelijke projectmanager om te beheren en te onderhouden.

Wat ga je doen?

Als je de projectmanager van Koen bent, kom je voor veel uitdagingen te staan. Dit houdt je natuurlijk niet tegen. Je bevindt je in het element van een dynamische werkomgeving, als projectmanager van koen word je op de job opgeleid. Je werkt voor één of meerdere opdrachtgevers en neemt deel aan ons ontwikkelplan. Taken en ontwikkelplannen worden afgestemd op uw wensen en behoeften. Daarom hebben we tijdens onze eerste ontmoeting vooral gesproken;

Wat wil je nog leren en wat is jouw stip aan de horizon?

Geen dag is hetzelfde voor de projectmanagers van Cohen. Klinkt veelbelovend, toch? Wij helpen u ervoor te zorgen dat u projecten van A tot Z aankan. Het kan niet alleen de belangen van de interne organisatie behartigen, maar ook het project succesvol afronden. In termen van contract, financiën, technologie en management. Kortom, de projectmanager van Koen is een verantwoordelijke baan en jij bent de beslisser. Start je als bouwprojectmanager bij Koen, dan kom je in verschillende werkomgevingen terecht.

We bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en deel te nemen aan verschillende projecten. In Koen word je een ervaren projectleider, kom je ons team versterken? Als projectmanager dien je een hbo-opleiding architectuur of gelijkwaardig te volgen en 5 jaar ervaring te hebben in een vergelijkbare functie. Misschien ben je al werkvoorbereider en heb je meer nodig, dus het is goed om te weten dat dit ontwikkeltraject ook voor jou geschikt is om verder te leren. Bij koen kan dit op uw wensen worden afgestemd.

Voor projectmanagers zijn we op zoek naar: enthousiaste mensen die standvastig zijn, een sociale instelling hebben, accuraat kunnen werken, stressbestendig zijn en natuurlijk hopen we door middel van nieuwe uitdagingen hun carrière uit te bouwen. Slimme mensen met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden moeten er alles aan doen om een ​​project met goede resultaten af ​​te leveren. Ervaren personeel met minimaal 5 jaar werkervaring kan zelfstandig kleine en middelgrote projecten in beheer en onderhoud van onroerend goed leiden. Zakelijke en communicatieve vaardigheden voor het winnen van projecten Allereerst is dit een prachtige kans om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie zijn erg belangrijk voor Cohen. Daarnaast krijg je een contract met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Denk aan een goed salaris, ontwikkelingsgarantie en een auto. Een organisatie die betrokken is bij de samenleving kan u daarbij helpen. Bij Koen vinden we naast hard werken ook plezier hebben erg belangrijk.

We organiseren regelmatig interessante uitjes. Leer, ontwikkel en verbeter. Je wilt vooruit. Bij koen snappen we dat. Daarom investeren we in uw professionele ontwikkeling. Dit doen we door middel van intensieve coaching en training op maat. Bij Koen word je aangenomen en bezig met verschillende uitdagende taken. Je brengt kennis en kunde naar onze klanten. Je bent een expert bij koen en kan technische problemen oplossen voor onze klanten. Bij Koen nemen we je mee om je bedrijf verder te ontwikkelen. Cohen. Eerst aan jou. Bij koen kunnen we ons voorstellen dat je na het lezen van bovenstaand artikel aan veel vragen gaat denken, en dat je alle informatie wilt weten over deze functies en klanten.


https://www.vindazo.nl/keywords/vastgoed.html