Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Pubquiz in eigen huis

Iedereen is ondertussen wel bijna gewend om thuis te zitten, dit maakt het alleen niet minder leuk. De kroegen zijn zo goed als gesloten en een avondje stappen met vrienden zit er momenteel even niet in. Nu is het aan jezelf om het thuis leuk te maken met jouw vrienden en/of familie.

Een avond met vrienden en familie

Een avondje spellen spelen thuis op de bank met vrienden of familie is altijd gezellig. Er zijn veel mogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan een potje kaarten, een bordspel spelen of ouderwets een avondje gamen. Maar iedereen heeft ergens wel weer heimwee naar hoe het voor de quarantaine was. Hier kun je natuurlijk wel iets aan doen. Haal bijvoorbeeld de kroeg naar je eigen huis! Hoe doe je dit dan? Je kan namelijk thuis een ouderwetse pubquiz organiseren!

Gezellig in eigen woonkamer

Tegenwoordig komt naar de kroeg geen niet eens meer in je hoofd op. Nu maken we het allemaal thuis gezellig, alleen kan dit na een tijdje ook gaan vervelen. Wat moet je dan doen? Er is namelijk een ideale oplossing. Je kan namelijk een pubquiz downloaden voor in je eigen huis! Je hoeft nergens heen en hebt enkel papier nodig en een printer om de quiz uit te printen. Je kunt ook een pubquiz kopen voor op het werk of om een feestje net wat gezelliger te maken.

De pubquiz kan al vanaf vier personen gespeeld worden en er kunnen er nog veel meer meedoen. Je hebt ook maar een quiz nodig voor, ongeacht het aantal deelnemers. Je kan groepjes maken van twee of meer spelers, waardoor jouw avond niet meer stuk kan!

Wat houdt het in?

Wanneer er wordt verwacht dat het een rustige avond wordt, organiseert een kroeg een pubquiz om toch wat mensen te trekken. Vriendengroepen doken massaal de kroeg in om hier aan deel te nemen. In teams werd er tegen elkaar gestreden met verschillende spellen om te kijken wie de meeste kennis in huis heeft. Er zijn verschillende rondes in een pubquiz. Er zijn meerdere categorieën, waardoor bijna alles wel een keer naar voren komt. Zo kan iedereen zijn kennis en expertise gebruikt worden om punten te scoren.

 

https://partyspellen.nl/product/de-pubquiz/