Safina fanclub
Bedrijven

Radio reclame maken via Murekla

Sinds kort maak ik radio reclame via Murekla. Ik wist eerst helemaal niet dat het ook kon voor mijn bedrijf, maar ik ben nu heel blij dat ik het doe! Mijn bedrijf is veel beter op de kaart gezet sinds ik radioreclame maak. Wat ik vooraf dus niet wist, waren de radio reclame kosten. Ik dacht echt dat het enorm omslachtig en duur zou zijn, maar dat valt achteraf gezien enorm mee.

Radio reclame kosten

Bij Murekla heb je al een radio reclame vanaf 1250 euro. Ik had zelf echt verwacht dat ik veel meer kwijt zou zijn aan radio reclame kosten. Als je het voor het eerst lees, haal je waarschijnlijk wel even diep adem omdat het alsnog veel geld lijkt. Maar geloof me, het betaalt zich allemaal vanzelf terug. Je bereikt jouw doelgroep namelijk met een creatieve omzetting van ideeën naar een radio reclame.

Radio reclame strategie uitstippelen

Het is wel belangrijk dat je vooraf weet wat je wil bereiken met de radioreclame. Daarom wordt vooraf een intelligente strategie uitgedacht. Hierin wordt bepaald wie de doelgroep is, via welke kanalen de doelgroep bereikt moet worden en op welke dagen en tijdstippen je die juist bereikt en benadert. Op deze manier zorgt Murekla dat je met een relatief laag budget toch een maximaal bereik en resultaat behaalt.

Neem contact op met Murekla

Wil jij nou ook jouw bedrijf meer op de kaart zetten? Neem dan direct contact op met Murekla. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van radioreclames en deze op een zo effectief mogelijke manier inzetten. Ik ben zelf zeer gebaat bij de radio reclame via Murekla en ik ben echt blij dat ik deze stap gezet heb. Wellicht is het ook een goede optie voor jouw bedrijf!

http://murekla.nl