Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Respect voor de natuur vormt altijd de basis in het chaletpark in Voorthuizen

Kies ervoor om te investeren in een chalet in het chaletpark in Voorthuizen

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in een eigen vakantiewoning. En dat is natuurlijk helemaal niet zo gek. Door te investeren in een eigen vakantiewoning, geniet u het hele jaar door van uw vertrouwde woning, maar dan elders in het land. Even een midweek weg? Genieten van dat heerlijke zonnige weekend? Of de feestdagen vieren in een knusse woning? Het is allemaal mogelijk met een eigen vakantiewoning. Kies ervoor om te investeren in een chalet in het chaletpark in Voorthuizen.

Respect voor de natuur vormt altijd de basis in het chaletpark in Voorthuizen

Respect voor de natuur vormt altijd de basis in het chaletpark in Voorthuizen. Zo staat u altijd binnen de kortste keren op de prachtige Veluwe en het park blijft altijd kleinschalig qua omvang. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een van de vele routes te wandelen of om een fiets te huren bij de verhuur uit de regio.

In Park Florinata is er geen sprake van permanente bewoning

In Park Florinata is er geen sprake van permanente bewoning. Dit betekent dat u hier wel langs mag komen om vakantie te gaan vieren, maar niet 365 dagen per jaar mag wonen. U heeft de keuze uit verschillende soorten woningen, die allen erg smaakvol in zijn gericht.

Geniet van de rust en de natuur in de omgeving van Park Florinata

Geniet van de rust en de natuur in de omgeving van Park Florinata. Zo start het klompenpad vlakbij het park, maar ook voor een kopje koffie staat u binnen no-time in Voorthuizen. Wellicht spot u zelfs reeën en groepen everzwijnen tijdens een wandeling in de regio.