Safina fanclub
Bedrijven

restaurant de Bilt

Culinair genieten

Als je een echter bourgondiër bent en dus houdt van lekker eten, dan ben jij helemaal op je plek in restaurant de Bilt, waar het personeel dusdanig klantgericht is, dat jij er echt in de watten wordt gelegd. Sterker nog, waar vind je tegenwoordig nog een restaurant dat bereid is de deuren voor jou en je gezelschap te openen, op een dag dat zij normaal gesproken gesloten zijn?

Lunch

Even ontspannen en genieten van een Lunch de Bilt, op een prachtige locatie waar je ook nog eens kunt kiezen voor een twee- of drie-gangenlunch. Of je nu met een aantal vrienden wilt bijpraten en daarbij wordt voorzien van heerlijke gerechten, of vanuit bedrijfsoogpunt een zakelijk gesprek met potentiële klanten wilt voeren, bij lunch de Bilt weet je zeker dat je een geslaagde lunch zult hebben. Bij hen kan je online een tafel reserveren, maar even bellen is uiteraard ook mogelijk.

Diner

Is Restaurant de Bilt jou inmiddels bekend en vind jij het tijd worden om met jouw familie eens een avond heerlijk in de watten te worden gelegd, dan kan je bij restaurant lunch de Bilt, maar liefst kiezen uit een vijf- tot zeven-gangendiner. Als je zo langdurig kunt genieten van heerlijk eten, dat wordt geserveerd door spontane, betrokken medewerkers, dan wordt jouw avond er één om nooit meer te vergeten.

Service

Bij een uitgebreid diner is het heerlijk, om bijpassende wijnen te kunnen drinken. bij restaurant de Bilt kunnen ze hier voor zorgen, door een EuroBOB te reserveren, die zorgt dat jij weer veilig thuis komt. Dat heerlijke eten en restaurant de Bilt, gun jij een ander vast ook. Regel daarom een cadeaubon met een waarde die jij bepaalt, zodat jij met een origineel cadeau voor de dag komt.

https://witte-zwaan.nl/