Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Rubberen stoeldoppen in de tuin

Heb je net nieuwe tegels laten leggen in de tuin? Dan ben je daar natuurlijk super zuinig op, want tegels zijn zeker niet goedkoop! Het laatste wat je wilt is beschadigingen zoals krassen en vlekken. Ben je benieuwd naar hoe je krassen op terrastegels het beste kunt voorkomen? Lees dan snel verder.

 

Regelmatig schoonmaken

Een van de grootste oorzaken van beschadigde tegels is dat mensen hun tegels niet doen schoonmaken. Hierdoor krijgen de tegels een groene aanslag, die als het niet snel genoeg wordt schoongemaakt permanent is. Veel mensen gaan eens per jaar voor de zomer met de hogedrukspuit over de tegels heen. Dit werkt echter averechts. Hierdoor raakt de toplaag beschadigd wat ook weer ten koste gaat van de kwaliteit. Als de toplaag ervan af is zal ook de groene aanslag sneller terugkomen. Gebruik daarvoor altijd groene aanslag reiniger!

 

Rubberen stoeldoppen onder tuinmeubilair

Naast vlekken zijn krassen de grootste beschadiging voor tegels. Door rubberen stoeldoppen onder tuinmeubilair te bevestigen kunnen er met schuiven geen krassen meer gemaakt worden op de terrastegels. Naast dat rubberen stoeldoppen de vloer beschermen, beschermen zo ook nog eens de meubels zelf. Zo slijt de onderkant van de poten niet af. Deze slijtage is de oorzaak van stoelen die wankel staan. Zo hoef je ook niet meer te hannesen met bierviltjes onder stoelen en tafels! Zo kun je met heel weinig geld je dure aankopen beter beschermen tegen beschadigingen. Als dat geen zaak is waarbij iedereen winnaar is, weten wij het ook niet meer. 

 

https://stoeldopshop.nl/rubberen-stoeldoppen/