Safina fanclub
Bedrijven

Sintrex Transport: een betrouwbare en complete logistieke partner

Een efficiënte logistieke partner

Elk bedrijf heeft nood aan een goede transporteur. Het is namelijk van cruciaal belang dat alle goederen zo snel en zo vlot mogelijk bij klanten of partners raken. Sintrex Transport is een goed voorbeeld van een betrouwbare en professionele logistieke partner. Ze zorgen voor vlot internationaal transport, waarbij ze ook alle douaneformaliteiten voor hun rekening nemen. Bovendien beschikken ze ook over een opslagloods waar u alle goederen tijdelijk kan bewaren. Met Sintrex Transport verloopt al uw transport correct en soepel, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Transport naar Engeland en Duitsland

Sintrex Transport is een bekend internationaal transportbedrijf, gespecialiseerd in transport Engeland en transport Duitsland. Zowel zware als lichte ladingen worden snel naar deze twee Europese grootmachten verzonden. Bovendien zorgen ze tijdens het transport Engeland en het transport Duitsland voor duidelijke en nauwkeurige communicatie, zodat u het traject van uw goederen steeds kan volgen!

Afhandelen van douaneformaliteiten

Een groot voordeel van een samenwerking met Sintrex Transport is dat ze alle douaneformaliteiten tijdig en nauwkeurig in orde brengen. Dankzij hun jarenlange ervaring in import en export weten ze exact welke documenten er op welk moment nodig zijn. Ze werken samen met verschillende declaranten die alle nodige documenten in korte tijd opstellen. Met Sintrex Transport raakt elke lading dan ook zonder enig oponthoud op zijn eindbestemming.

Logistieke droompartner

Sintrex Transport is een bekende en betrouwbare speler in de wereld van de internationale logistiek. Ze werken erg nauwkeurig en efficiënt, zodat alle goederen snel en veilig vervoerd worden. Verder zorgen ze steeds voor een persoonlijke en duidelijke dienstverlening, waarbij uw wensen steeds centraal staan. Bij Sintrex Transport is elke zending in goede handen, wat van hen een droompartner voor elk bedrijf maakt!

https://www.sintrex.nl/