Safina fanclub
Image default
Auto’s en Motoren

Slaag binnen 1 dag met de unieke theoriecursus van Motorcursus.nl

Slechts één ochtendje theorie leren en in de middag het CBR motor theorie certificaat al op zak hebben? Wie wil dit nou niet! En het kan ook, samen met Motorcursus.nl. Want wij geven de beste eendaagse motor theorie cursus waarbij je binnen 1 dag les krijgt en je officiële examen maakt.

Binnen onze prettige cursusvorm nemen we je mee langs voorbeelden, veelvoorkomende vragen en tips. Binnen één ochtend ken jij alle relevante motortheorie uit je hoofd. Jij hebt in de middag alle theorie zo goed in je hoofd zitten dat je ervaart dat het CBR examen eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.

Na jarenlang onderzoek een unieke cursus ontwikkeld

Wij hebben jarenlang onderzoek gedaan en daar is onze unieke lesmethode uit voortgekomen. Door op dezelfde dag te leren én examen te maken verhogen je kansen enorm. De slagingskans na het volgen van onze cursus is dan ook één van de hoogste. Daar zijn wij niet alleen erg trots op, we vinden het vooral te gek dat we iedereen zo goed kunnen helpen. Want het is natuurlijk wel erg lekker om binnen een paar uur het theorie certificaat al behaald te hebben!

We beginnen de dag om 07.00. We verwachten dat je op tijd bij de cursuslocatie aanwezig bent, bijvoorbeeld bij motortheorie Utrecht. Wij vinden dit ook best vroeg maar je zal wel begrijpen dat we iedereen zo goed mogelijk willen voorbereiden en dit natuurlijk niet binnen 1 uurtje voor elkaar krijgen. De ochtend staat in het teken van theorie leren. Middels een klassikale les, oefen examens en fijne tips en trucs bereiden we je optimaal voor. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor je klaar. Even ontspannen en nieuwe energie krijgen. Na de lunch is er nog even tijd voor het herhalen van de lesstof. Daarna vertrekken we naar het CBR. Het vervoer van en naar het CBR wordt door ons geregeld, je hoeft dus niet iemand van thuis op te trommelen om je weg te brengen. Tijd voor het examen. Denk goed aan wat we de ochtend allemaal behandeld hebben en doe je best. Super grote kans dat jij het examen in 1 keer haalt!

https://www.motorcursus.nl/