Safina fanclub
Bedrijven

Stille aggregaat

Altijd en overal elektriciteit

Lees in deze tekstblog over het stille aggregaat waardoor je overal en altijd elektriciteit kan hebben. Dankzij meer dan 25 jaar ervaring is vosnoodstroom.nl het juiste adres voor aggregaat kopen of aggregaat huren. Het bedrijf is 24 uur per dag te bereiken Tevens, lees in deze tekstblog hoe je het vermogen van een stille aggregaat moet berekenen, zodat je niet voor onaangename verassingen komt te staan en een zwaardere moet kopen of huren.

Aggregaat kopen

Voordat je overgaat op een aggregaat kopen kun je eenvoudig berekenen hoeveel vermogen het nodig heeft. Het wordt uitgedrukt in KVA wat voor kilovolt maal ampère staat. In een huishouden is één groep ongeveer 230 volt en 16 ampère. Wil je net zoveel elektriciteit hebben als wat je op één groep kan trekken dan is het 230 X 16 = 3500, en dat is 3.5 KVA. KVA is dus eigenlijk hetzelfde als Watt.

Aggregaat huren

Voor tijdelijk iets, zoals een bouwkarwei of evenement, is het mogelijk om elektriciteit te hebben middels aggregaat huren. Deze service gaat over het hele land. Je hebt dan elektriciteit waar het nodig is en voor hoelang het nodig is. Niet uitzonderlijk is dat bij een festival met popconcerten net één of een lang weekend, en bij een bouwkarwei enkele maanden wat op kan lopen tot jaren.

Stille aggregaat

Alle generatoren en aggregaten uit het assortiment van vosnoodstroom.nl maken weinig geluid en stoten niet veel schadelijke stoffen uit. Met dat betreft is het stille aggregaat door aggregaat kopen of aggregaat huren een verstandige keuze. Het is betrouwbaar, misschien wel betrouwbaarder dan het stroomnetwerk. Een aggregaat wordt dan ook veelvuldig ingezet als noodstroomvoorziening op cruciale plaatsen zoals ziekenhuizen. Als door een storing in het netwerk de stroom uitvalt start automatisch het stille aggregaat.

https://www.vosnoodstroom.nl/