Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Taaltraining voor elke branche

Als u bij een bedrijf werkt dat internationaal zaken doet, dan zult u regelmatig moeten communiceren in een buitenlandse taal. Vergaderen met buitenlandse zakenpartners of klanten gaat een stuk beter als u goed uit uw woorden kunt komen. Maar ook schriftelijk een taal goed beheersen kan handig zijn. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een goede zakelijke email. Bij The Square Mile bieden we daarom taaltrainingen aan voor bedrijven. U kunt bij ons terecht voor vrijwel elke gewenste taal en branche. Uw taaltraining wordt op maat samengesteld, zodat u precies de juiste taalkennis opdoet.

The Square Mile

Bij The Square Mile is heel veel mogelijk. We geven taaltrainingen door heel Nederland en werken met veel professionele en ervaren trainers. Zij zijn native speakers met een achtergrond in diverse branches. Dit zorgt ervoor dat we altijd een trainer voor u kunnen vinden die de gewenste taal beheerst en de juiste achtergrond heeft. We geven trainingen voor grote en kleine groepen, maar ook individueel. De training wordt altijd afgestemd op uw niveau en leerdoelen. Onze trainers komen bij u incompany, maar zakelijke taaltrainingen online zijn ook mogelijk. Wij denken graag met u mee over wat het beste werkt voor u.

Cursus zakelijk Engels of technisch Engels

Veel mensen beschikken over de nodige basiskennis van het Engels. Maar in bepaalde functies is dit vaak toch niet voldoende. Er komen specifieke vaktermen bij kijken en het ene Engels is het andere niet. Daarom kunt u bij The Square Mile kiezen voor een cursus zakelijke Engels, maar ook voor bijvoorbeeld technisch Engels of financieel Engels. Dit geldt ook voor alle andere talen. Maak aan ons kenbaar wat u nodig heeft, en wij stellen een passende taaltraining voor u samen. Dit zorgt voor de beste resultaten, zowel op korte als op lange termijn.

 

https://www.thesquaremile.nl/