Safina fanclub
Bedrijven

Tanden laten bleken door TTL Appelhof

Tandarts voor de juiste gebitsbehandeling

Tanden bleken bij TTL Appelhof. Tanden bleken zorgt ervoor dat u weer een net en mooi gebit heeft. Een glimlach staat u weer prachtig. Tanden kunnen door de jaren heen verkleuren denk aan bepaalde voedingsmiddelen, suikers en zoetstoffen. Als uw gebit helemaal op orde is en geen gaatjes bevat kunnen tanden door middel van bleekmallen worden gebleekt met een speciale bleekvloeistof. De tandarts bepaald in hoeveel tinten u uw gebit lichter kunt krijgen en doet dit zo natuurlijk mogelijk.

Snurkbeugel op maat laten maken

TTL Appelhof kan ook snurkbeugels op maat samenstellen. Met een snurkbeugel op maat heeft uw partner geen last meer van uw gesnurk. Dit bevorderd dan ook een goede nachtrust voor zowel u als degene die naast u slaapt. Het voordeel is dat de beugel exact aan het gebit is aangepast. De beugel zal daarom ook niet verschuiven en altijd comfortabel blijven zitten tijdens het slapen. Ook apneu wat gevaarlijk is voor hart en bloedvaten wordt met een snurkbeugel op maat verholpen. Voordat u de beugel krijgt dient er een slaaponderzoek gedaan te worden om het snurkprobleem en eventuele apneu te achterhalen.

Implantaten gebit

Implantaten gebit zorgen voor een nieuw en mooi gebit. Misschien bent u een kies of tand verloren of moest deze worden verwijderd uit medische noodzaak. Implantaten zijn vervangende tanden of kiezen die in het gebit worden geplaatst. Ze vervangen uw echte tanden. Voordat de implantaten worden aangebracht wordt een gebitsanalyse gemaakt op maat.

Kunstgebitten en protheses

Het kan zijn dat uw hele gebit aan een renovatie toe is. Naast implantaten kan TTL Appelhof u ook voorzien van een effectief kunstgebit op maat. Kunstgebitten die niet uit uw mond schieten tijdens het eten maar altijd comfortabel blijven zitten. Hoge kwaliteit staat dus voorop.

http://www.ttl-appelhof.nl/