Safina fanclub
Bedrijven

Tijdens een verbouwing toch douchen? Huur een nooddouche!

Tijdens een lange verbouwing toch douchen? Huur een nooddouche!

Er zijn zo van die periodes in ieders mensenleven dat het even aanpassen is. Zo kunt u dagen lang niet koken als er een nieuwe keuken wordt geïnstalleerd, maar daar bedenkt u een oplossing voor. Een nieuwe badkamer is nog zo’n mooi project, maar u wilt wel graag okselfris aan de dag beginnen. Geen probleem: huur een tijdelijke douchecabine en u vergeet de overlast van de verbouwing zelfs.

Douchenood

Veel mensen vinden het niet erg om een keer niet te kunnen douchen. U kunt zich best een keer met een washand wassen toch? Het wordt een ander verhaal als u meerdere dagen of zelfs weken niet over uw douche kunt beschikken. Een mobiele douchecabine is een geweldige oplossing. Hij wordt voor u geïnstalleerd en aangesloten, en u bent vervolgens elke dag net zo fris als anders.

Seizoensdouchen

In de winter is het nog niet zo’n ramp om een dagje douchen over te slaan. Maar in een warme zomer is het een heel ander verhaal. U transpireert meer en wilt misschien zelfs twee keer per dag douchen. En na het sporten kunt u helemaal geen douche missen natuurlijk. Een tijdelijke douchecabine biedt soelaas. Moet er ook een warmwatervoorziening voor uw nooddouche worden aangelegd, bijvoorbeeld in het nieuw gekochte oude boerderijtje? Ook dat wordt voor u geregeld.

Oost west, douche thuis best

U kunt vast een keer douchen bij buren of goede vrienden, maar u wilt hen ook niet dagen of weken tot last zijn. Hoe heerlijk is het om gewoon in of bij uw eigen huis van uw dagelijkse douchebeurt te kunnen genieten? Een mobiele douchecabine is voor een schappelijke prijs zo geïnstalleerd en aangesloten en bespaart u een hoop tijd en ergernis.

https://www.showerrent.nl/