Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Varen en barbecueën op de BBQ Boot

BBQ Boot huren bij Event op het Water

Bent u toe aan lekker genieten met uw gezelschap? Wilt u iets unieks organiseren? Dan is Een evenement op het Water de juiste partij om mee samen te werken. Wij maken het onmogelijke voor u mogelijk en regelen alles voor u. Dus bent u op zoek naar een mooie, unieke locatie? Wilt u eens iets anders dan u gewend bent? Dan is Event op het Water het antwoord.

Barbecueën op het water

Door het goede nieuws dat er nu begonnen is met vaccineren in Nederland, is de verwachting dat we in de zomer weer mogen varen. Dat mooie vooruitzicht gaat perfect samen met ons BBQ Boot-concept. Want barbecueën is natuurlijk veel leuker als het zonnetje schijnt. Onze gerechten worden vers gebakken aan boord, voor de echte barbecue-beleving. U kunt kijken hoe wij voor u en uw gasten de gerechten klaarmaken. Het live cooking concept met een geweldig uitzicht over het water, een lekker zonnetje, lekker drankje en een achtergrondmuziekje. Mooier en unieker kunnen wij het niet maken. Ook kunt u met uw bord naar de kok toe lopen en zal hij het vlees-, vis- of vegetarische gerecht aan u meegeven. Daarna kunt u heerlijk op ons mooie buitendek zitten en genieten van een drankje, achtergrondmuziekje, het prachtige uitzicht over Amsterdam en omstreken, en natuurlijk de barbecue.

Varen door heel Nederland

Wij kunnen met onze boten op verschillende locaties door heel Nederland komen. De BBQ Boot heeft dus verschillende schepen in heel Nederland, met tal van mogelijkheden. Of het nu gaat om een heerlijk vis-barbecue-menu, een vegetarische barbecue of een halal-barbecue, de BBQ Boot huren is zeer geschikt voor u en uw gezelschap.

De BBQ wordt vers bereid door onze ervaren koks en wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Wat te denken van het BBQ Vega arrangement. Dit is een arrangement met vegetarische producten te heten een vegetarische Shaslick, een kaasschnitzel, een Javaanse schijf en een groeten spies van courgette, paprika, ui en champignons. Binnen zal er een klein buffet voor uw worden opgesteld waar u kunt kiezen uit verschillende salades, brood soorten en verschillende smeersels. Krijgt u ook al honger en heeft u zin om met ons te komen varen?

https://eventophetwater.nl/