Safina fanclub
Image default
Architectuur

Verduurzamen met Ledverlichting

Op zoek naar een vertrouwd adres voor tips op het gebied van LED verlichting werkplaats? Led Design Holland kan je adviseren, een lichtplan maken, de lampen leveren en alles installeren. Dit bedrijf is gevestigd in Breda, maar heeft klanten verspreid over het hele land. We geven een paar voorbeelden van Led-projecten waar LDH verantwoordelijk voor is.

Het Oostelijk Zwembad in Rotterdam, aan de Gerdesiaweg in Kralingen-Crooswijk is het oudste zwembad van deze havenstad. In 1932 opende het de deuren. Sinds 1996 is het zwembad een Rijksmonument. Dankzij Led Design Holland beschikt het hele gebouw over chloorbestendige Led-armaturen. Sinds de installering is er een besparing van 58% op de energierekening. De investering is al binnen 1,8 jaar terugverdiend.

Ook met LED verlichting op kantoor en in de winkel heeft Led Design Holland ervaring. Voor Etos heeft LDH meerdere winkels voorzien van duurzame Ledlampen. Onder meer de shops in Helmond, Naaldwijk, Pijnacker en Weert beschikken over mooie, moderne Ledverlichting.  Alle vestigingen zagen het bedrag op de energierekening flink zakken. Weet je trouwens waar Etos voor staat? Wij zochten het op: eendracht, toewijding, overleg en samenwerking. Het verhaal van Etos begint in 1919 toen Philips een winkelketen startte onder de naam Philips Coöperatieve Verbruiksvereeniging en Broodbakkerij G.A. Hieronder vielen kruideniers, drogisterijen, slagers, een broodfabriek en een benzinestation. 

In showrooms is goede verlichting een must. De klant wil zien wat hij koopt en hij wil zich op z’n gemak voelen in de ruimte. Dankzij een innovatief lichtplan verbruikt Hommel Autobedrijf Etten-Leur op dit moment 5293 kWh per jaar. En we kunnen je verzekeren dat dit veel minder is dan voorheen. Er wordt maar liefst 73% bespaard.

De twee winkels van Luxe Bakkerij Leopold in Chaam en Nagelkerke zijn door het Led Design Holland-team uitgerust met eersteklas, design Ledlampen. Het geld dat er in gestoken is, wordt in een periode van 2,6 jaar vereffend dankzij een fikse maandelijkse besparing.

We hopen je enthousiast te hebben gemaakt ook te kiezen voor Led. LDH kan op korte termijn voor je aan de slag. Via 076 – 888 33 00 of info@leddesignholland.nl maak je een afspraak.

 

https://www.leddesignholland.nl