Safina fanclub
Bedrijven

Verschillende lekkernijen van uitmuntende kwaliteit haalt u bij de patisserie Eibergen

De patisserie Eibergen is uw one-stop patisserie-winkel voor alles wat heerlijk is. Dit restaurant is een boetiekcake en banketbakkerij in Nederland en het team van dit restaurant is gespecialiseerd in een scala aan zoete en hartige lekkernijen met een unieke en creatieve flair. Hierdoor is er ook voor uw smaak meer dan genoeg keuze in deze patisserie.

Heerlijke taarten met een prachtige afwerking proeft u bij de Klok Eibergen

De Klok Eibergen is trots op onze prachtige afwerking en heerlijke taarten. Dit team vindt het namelijk erg belangrijk om uw visie tot leven te laten komen. Laat u liever geen taart op maat maken in deze patisserie? Dan heeft u ook gewoon de keuze uit verschillende standaard opties. U heeft de keuze uit ook een verscheidenheid aan vers gebakken taarten en zoete lekkernijen in de winkel – waarom komt u er niet een uitkiezen terwijl u geniet van een fantastisch kopje koffie of thee?

Andere hartige lekkernijen worden iedere dag vers in de winkel gebakken

Vergeet niet de overheerlijke gebakjes, salades en andere hartige lekkernijen die elke dag vers in de winkel worden gebakken. Uiteraard kan het personeel van het restaurant Eibergen u alles vertellen over wat voor lekkers er allemaal op de kaart staat. Er wordt graag met u meegedacht en u krijgt eventueel advies als u te maken heeft met een dieetwens of een allergie.

Een uitstekende High Tea voor elke gelegenheid in het restaurant Eibergen

Voor elke gelegenheid biedt het personeel een uitstekende High Tea. Ontspan op de comfortabele banken en kies uit een heerlijk assortiment zoete en hartige lekkernijen, samen met een koud drankje, thee of een sapje, gemaakt door het vriendelijke team. De perfecte traktatie voor elk feest. Voor een High Tea is het wel aan te raden om 24 uur van tevoren te reserveren.

https://www.deklokeibergen.nl/