Safina fanclub
Image default
Winkelen

Verschillende ontwerpen kerstkransen

Bij kerstkransen denken de meeste mensen aan droogbloemen en dennennaalden. Een kerstkrans voordeur is geweldig, maar er zijn andere opties die je kunt gebruiken om je eigen unieke look te creëren. Er zijn verschillende soorten kerstkransen, sommige met kralen of zijden bloemen, andere met natuurlijke materialen zoals takjes! Je zou zelfs prachtige gouden versieringen kunnen gebruiken als je alles uit de kast wilt halen voor je kerstversieringen.

Krans met gedroogde bloemen

De gedroogde bloemenkrans is een geweldige optie voor diegenen die hun kerstkransen een rustieke uitstraling willen geven. Gedroogde bloemen zijn gemakkelijk te vinden en gemakkelijk te gebruiken, waardoor het de ideale keuze is voor mensen die nieuw zijn in het maken van kerstkransen en een guirlande met verlichting. Het is ook een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar iets anders dan de traditionele groene dennennaalden of felrode bessen. Gedroogde bloemen zijn te vinden in ambachtelijke winkels en tuincentra, dus je zou geen problemen moeten hebben om te vinden wat je nodig hebt. Al met al is dit een uitstekende manier om wat kleur en textuur toe te voegen aan je kerstversiering!

Groene Kerstkrans

Een eenvoudige groene kerstkrans is perfect voor degenen die de voorkeur geven aan een meer natuurlijke uitstraling. Het beste van dit type krans is dat je alle soorten groen kunt gebruiken die je maar wilt! Sommige mensen gebruiken graag slechts één kleur, terwijl anderen liever verschillende tinten groen mixen en matchen. Als je verschillende soorten groen gebruikt, zorg er dan voor dat de dennenappels groot genoeg zijn om te verwerken in het ontwerp. Als je verschillende maten voor die groene stukken gebruikt, zorg er dan voor dat je dennenappels de grootste zijn. Op deze manier zullen ze opvallen tussen de rest. Je kunt desgewenst ook bessen of bloemen toevoegen voor extra flair!

Kerstkrans van gaas

Een andere optie is de krans van gaas. Voeg dennenappels en bessen toe in je favoriete kleuren. Je kunt ook kerstversieringen, kerststerplanten, strikken en andere decoraties toevoegen om je eigen unieke ontwerp te creëren. Je kunt lint gebruiken om de krans op te hangen. Je kunt hem ook plat liggen voor weergave op een schoorsteenmantel of trapleuning. Als je op zoek bent naar een meer traditionele dennenappelkrans, dan is deze krans de perfecte keuze. Dit ontwerp wordt gemaakt door witte draad rond de bessen en groene draad rond de dennenappels te gebruiken. Je kunt dit ontwerp gebruiken als basis voor je eigen aanpassingen!

Snoepgoed Kerstkrans

Maak een krans van snoepgoed. Gebruik een draadkransframe om deze kerstkrans te maken. Wikkel het draadframe in met lange stroken lint of wit papier en begin met het lijmen van zuurstokken. Wissel rode en witte snoepjes af en plaats ze zo dat ze rechtop staan ​​als je klaar bent. Wikkel indien gewenst lint om de bovenrand voor decoratie, knoop twee knopen aan elk uiteinde voor extra flair!

Kransen maken is een leuke bezigheid tijdens de kerstperiode.

Kransen maken is een leuke bezigheid tijdens de kerstperiode. Het is een eenvoudig knutselwerkje dat kinderen met je kunnen doen, en het is ook een geweldige manier om je huis tijdens de feestdagen te versieren. Je kunt verschillende soorten kransen maken door verschillende materialen te gebruiken zoals dennenappels of bloemen. Kransen zijn een van de meest traditionele kerstversieringen in veel landen zoals Duitsland en Polen, waar ze al eeuwen worden gebruikt. De traditie begon met mensen die ze maakten van twijgen van bomen of struiken, maar tegenwoordig zijn ze meestal gemaakt van rietjes die aan elkaar zijn gebonden met linten of garens rond de omtrek.