Safina fanclub
Bedrijven

Vliegengordijn voor onze caravan

Onlangs hebben we een nieuwe caravan gekocht en daar hadden we uiteraard ook een vliegengordijn voor nodig. Hier kwamen we pas een paar dagen voor de vakantie achter. Dit vliegengordijn hebben we aangeschaft via Horrenbouw, wat echt een enorme aanrader is! We hadden het gordijn precies op tijd binnen. Vandaag vertel ik waarom jij ook jouw vliegengordijn moet kopen bij Horrenbouw. Echt, je gaat hier geen spijt van krijgen.

Vliegengordijn van aluminium of kunststof?

Blijkbaar kun je kiezen uit vliegengordijnen van diverse materialen. Dit wist ik niet dus toen ik voor het eerst op de website van Horrenbouw keek, zag ik door de bomen het bos niet meer. Gelukkig wist mijn partner precies wat voor gordijn er in de caravan moest komen dus die keuze was eenvoudig gemaakt.

Je kunt in ieder geval kiezen uit vliegengordijnen van aluminium of kunststof. Wij zijn nu voor een gordijn van kunststof gegaan maar ik denk dat een gordijn van aluminium ook best mooi kan zijn in onze caravan. Naast vliegengordijnen heb je ook hulzengordijnen. Persoonlijk is dit niet helemaal mijn smaak maar misschien is het wel iets voor jou!

Zeer snelle levering

Wat ik enorm fijn vind aan Horrenbouw, is dat ze ons vliegengordijn echt heel snel leverden. Wij hadden deze pas enkele dagen voor we op vakantie gingen besteld maar hij kwam precies op tijd aan. Ik heb toen het gordijn direct in de caravan opgehangen, hij past perfect! We konden dus met een gerust hart op vakantie. We hebben de hele vakantie de deur van onze caravan open kunnen laten staan, zonder dat we ’s nachts last hadden van vliegen en andere insecten.

Ik raad het je echt aan om een vliegengordijn bij Horrenbouw te kopen. Deze service is zo goed, ik wil echt niets anders meer!

http://horrenbouw.nl