Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Voetbaltafels voor op kantoor

Wilt u graag een voetbaltafel voor uw bedrijf kopen, zodat uw medewerkers in de lunchpauze of na het werk een potje tafelvoetbal kunnen spelen? Dan is het natuurlijk mogelijk een standaard model te kopen, die wij binnen ons assortiment hebben. Maar, wist u dat u bij ons ook een voetbaltafel kan laten bedrukken met uw bedrijfslogo, huisstijl elementen en -kleuren? Diverse bekende bedrijven en organisaties gebruiken een voetbaltafel als reclamemiddel op evenementen, beurzen of congressen. U kunt de tafel helemaal naar uw wensen laten maken. 

Voetbaltafels op maat

Als u een voetbaltafel laat personaliseren, zijn er verschillende mogelijkheden. U kunt het ontwerp zelf aanleveren op basis van de handige templates die u van ons krijgt. Vanzelfsprekend kunnen wij u een handje helpen, wat betreft de vormgeving van de voetbaltafel. Op voetbaltafel.nl vindt u handige informatie over het laten bedrukken van voetbaltafels. Welke delen u wilt laten bedrukken laten we aan u over. U kunt bijvoorbeeld alleen de buiten- of binnenkant met uw ontwerp bedrukken, maar het is ook denkbaar het ontwerp alleen op het speelveld te plaatsen. Uiteraard kan de tafel ook volledig van uw bedrijfshuisstijl voorzien worden. Klik hier om een aantal voetbaltafels te bekijken die door ons bedrukt zijn.

Kies een speciale uitrusting

Er zijn verschillende extra’s die u voor uw voetbaltafel kunt kiezen. Wilt u bijvoorbeeld graag een variant met of zonder muntinworp of liever een tafel die voorzien is van een glasplaat in plaats van een open speelveld? Gaat uw voorkeur uit naar telescoop stangen of naar stangen die doorlopend zijn? Bekijk ons assortiment, de keuze voor een passende voetbaltafel is aan u.  

Voetbaltafels van bekende topmerken

Een voetbaltafel op maat kunt u bij voetbaltafel.nl bestellen. Bekijk onze website en bepaal hoe uw favoriete model eruit komt te zien. Bijvoorbeeld een voetbaltafel van het merk Heemskerk of Garlando. Deze tafels zijn van een hoogwaardige kwaliteit en gaan lang mee. De prijscategorie is uiteenlopend, dat betekent dat u bij ons ook al voor weinig geld een voetbaltafel scoort. Echter zijn deze lichter en adviseren wij deze niet per se voor bedrijven. Simpelweg omdat op deze tafels vaker gespeeld wordt en bovendien met meerdere mensen tegen elkaar. Daarom raden wij aan voor een zwaarder model te kiezen dat gerust tegen een stootje kan. Als u dus veel waarde hecht aan een professionele voetbaltafel, dan liggen deze vaak binnen een hoger prijssegment.

 

https://www.voetbaltafel.nl/