Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Voordelen van een teak tv-meubel

Een meubel voor uw woonkamer kiezen kan lastig zijn. Een deel van de dag kijk je ernaar, dus je wilt er niet op uitgekeken raken. Bovendien moet het tv-meubel goed in je interieur passen, stevig genoeg zijn om je tv of andere apparaten te dragen en lang meegaan. Dat zijn allemaal dingen om rekening mee te houden! 

Er is echter één soort tv-meubel dat aan al deze eisen voldoet: teakhouten tv-meubels. Dit meubel is gemaakt van het prachtige hardhout teakhout. Door de warme kleur van het hout en het onderhoudsgemak is teak een veel gekozen materiaal voor meubels. Ook voor de tv-meubels geldt dit. Nog steeds niet overtuigd? Bekijk hieronder 5 redenen om voor teakhouten meubelen te kiezen!

Massief 

Me een teakhouten tv-meubel weet je zeker dat je er alles op kunt plaatsen. Dit komt omdat teakhout erg sterk is en tegen een stootje kan. Ook een zware televisie is dus geen probleem. Bovendien kun je in de kastjes ook nog wat boeken kwijt – het kan allemaal. 

Prachtig

Een massief tv-meubel is natuurlijk mooi. Als het echter niet mooi is, wil je niet dat het zo prominent in je woonkamer staat. Met een teak tv-meubel hoef je je daar geen zorgen over te maken. Die houtsoort heeft een warme tint en is te combineren met verschillende interieurstijlen. Verder kun je teakhout zo behandelen dat het precies de kleur krijgt die jij wilt.  

Ambiance 

Met teak krijg je meer sfeer in huis dan met welke andere houtsoort dan ook. Omdat het hout zo zacht en gezellig oogt, neemt een meubelstuk namelijk nooit te veel ruimte in beslag. Zelfs niet als het een grote boekenkast of een brede tafel is. Een tv-meubel van teakhout zal daarom al snel een onmisbare aanvulling zijn op uw interieur.

Bestendig

Doordat teakhout zo sterk en stevig is, gaat een teakhouten tv-meubel heel lang mee. Misschien zijn de scharnieren van de deuren of de ladegeleiders na een paar jaar aan vervanging toe. Maar er gebeurt niets met het hout. Wanneer u de kleur van het hout van tijd tot tijd onderhoudt, zult u jarenlang een gloednieuw meubelstuk hebben. 

Maatwerk

Teakhouten meubelen worden nog vaak door echte ambachtslieden gemaakt. In een meubelmakerij wordt er geschaafd en gelijmd om de mooiste en meest unieke meubels te maken. Dit houdt ook in dat u uw teak tv meubel geheel op maat kunt laten maken. Het maakt niet uit of u kiest voor een zwevend tv-meubel of een model met poten – een product op maat is altijd de moeite waard.

Koop uw teakhouten meubelen bij een specialist 

Voor de beste teakhouten meubelen gaat u naar Teakea. Deze specialisten bieden een breed assortiment teakhouten meubelen, maar ook producten op maat. Zo kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en garantie. 

 

https://www.teakea.nl/

Gerelateerde artikelen

Hoe u het meeste uit uw Google Ads-advertenties haalt

De hondenpoepschep maakt het u makkelijk om aan de opruimplicht te voldoen

Ga je verbouwen? Hier een paar tips!