Safina fanclub
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voorzie uzelf van gemak met speciale bouwkundige Excel-rekenbladen

Dagelijks worden er belangrijke berekeningen gemaakt in de bouwkunde. Qec helpt u graag bij het vergemakkelijken van deze berekeningen door speciale Excel-rekenbladen. U heeft keuze uit ruim 150 verschillende soorten rekenbladen die in bundels worden verkocht. Vraag vandaag uw offerte aan en ontvang binnen een mum van tijd uw pakket.

Snelle gewichtsberekening door het gebruik van Excel-rekenbladen

Moet u voor uw volgende project de gewichten van meerdere bouwkundige constructies berekenen? Gebruik dan de Excel-rekenbladen van Qec. De berekeningen die verwerkt zijn in een rekenblad zijn volledig aanpasbaar, maar ook volledig te controleren. Hierdoor neemt de kans op foutjes af en kan het werk volgens planning doorgaan. Kopieer en plak eenvoudig invoegfuncties en creëer zo binnen een handomdraai bouwkundige constructies die tot op de millimeter correct zijn.

De geschiedenis van dit bedrijf

Qec is opgebouwd door meerdere constructeurs. Met een passie voor bouwkunde merkte zij al snel dat met de komt van eurocodes iets moest veranderen. Zij bedachten dan ook handige Excel-rekenbladen die je precies vertellen welk gewicht de constructie krijgt. Hierdoor wordt het kiezen van de juiste eurocodes een stuk gemakkelijker. Jaarlijks voert dit bedrijf nieuwe updates uit, waardoor de rekenbladen up-to-date blijven. Om een update te krijgen, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen met daarin uw wens. Ook op het moment dat u een passend rekenblad wilt creëren voor uw bedrijf, kunt u terecht bij hen. Zij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Voorzie uw bedrijf van de juiste rekenmiddelen

Blijf niet haken op het perfectioneren van berekeningen en gebruik de Excel-rekenbladen van Qec. Dit scheelt niet alleen veel tijd, maar ook kopzorgen. Door online een offerte aan te vragen, gaat dit bedrijf voor u aan de slag om de gewenste rekenbladen naar u toe te sturen. Voor meer informatie kunt u hun website bekijken of contact met hen opnemen. Zij staan u graag te woord.