Safina fanclub
Image default
Meubels

Waarom je een Cinewall moet hebben

Een Cinewall is niet zomaar een plek voor je tv. Het is eigenlijk een soort statement, een kunstwerk dat je woonkamer verandert in een super chique stadsinterieur. Het geeft je interieur een vleugje klasse en stijl, waardoor het lijkt alsof het rechtstreeks uit een hip woonmagazine komt.

Alle kleuren, ontwerpen en afwerkingen mogelijk

Als je een Cinewall kiest, heb je echt talloze keuzemogelijkheden. Bij CinewallDeluxe kun je kiezen uit alle kleuren, ontwerpen en afwerkingen die je maar kunt bedenken. Of je nu van een eenvoudige uitstraling houdt of juist een opvallend design wilt, er is altijd wel een Cinewall die perfect bij jouw smaak past. Met een breed assortiment aan materialen en afwerkingen kun je je Cinewall helemaal naar jouw wensen en persoonlijke stijl aanpassen.

Ga voor een Cinewall met haard voor extra luxe

Wil je je Cinewall extra speciaal maken? Denk dan eens aan een Cinewall met een ingebouwde haard. Deze keuze is enorm populair, en dat is niet voor niets. Het voegt niet alleen warmte en gezelligheid toe aan je woonkamer, maar het trekt ook meteen de aandacht. Of je nu voor een moderne zwarte, tijdloze witte of zelfs een trendy roze tv-wand gaat, alles kan gerealiseerd worden.

Tegelwerken, hout, schilderwerk, behang, of betonlook?

Je hebt heel wat keuzes qua afwerking. Je kunt bijvoorbeeld tegels gebruiken, en de prijs hangt af van welk type tegel je kiest. Of misschien hou je meer van een subtiele houten afwerking, waarbij de prijs afhangt van het soort hout dat je kiest. Als kleur belangrijk voor je is, kun je je Cinewall in elke gewenste kleur laten schilderen. Behang is ook een optie, en je hebt bijna eindeloze keuzes. Als je iets stevigers wilt, kun je zelfs gaan voor een betonlook, wat waterbestendig is maar wel iets duurder kan zijn vanwege de complexiteit. De mogelijkheden zijn dus echt heel divers!

Elke gewenste kleur en design op maat

Je kunt je Cinewall helemaal naar jouw smaak aanpassen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om je eigen ontwerp te kiezen. De luxe modellen worden speciaal voor jou op maat gemaakt, zodat je ervoor kunt zorgen dat je woonkamer echt uniek is en precies bij jouw persoonlijke stijl past.