Safina fanclub
Image default
Winkelen

Wat is de beste waterpijp om te kopen?

Wat is de beste waterpijp om te kopen?

Wat is de beste waterpijp om te kopen? Er zijn zoveel verschillende soorten waterpijpen op de markt dat je als beginner niet meer weet waar je op moet letten.

Om te beginnen is het altijd goed om een bepaald budget in gedachten te hebben en op basis daarvan te zoeken naar een shisha dat in jouw budget valt. Voor elk budget is er wel een waterpijp te vinden. Er zijn waterpijpen voor 20 euro maar er zijn zo ook waterpijpen van 2000 euro. Dat is een enorm verschil.

Wil je een goede water pijp kopen dan is het aan te raden om te zoeken naar een waterpijp dat is gemaakt van RVS materiaal. RVS materiaal voorkomt namelijk dat de metalen onderdelen van je shisha gaan roesten naar verloop van tijd en dit zorgt er voor dat je shisha langer meegaat. Een RVS shisha is wel iets duurder dan een normale shisha maar je geniet er langer van.

Daarnaast is het ook belangrijk om te bepalen of je met één slang uit een shisha wilt gaan roken of met meerdere slangen als je bijvoorbeeld een huisfeestje geeft. Als dat het geval is dan is het belangrijk om te kijken naar een shisha dat meer dan 2 slang aansluitingen heeft.

Door dit soort overwegingen te maken en er op deze manier over na te denken kom je vanzelf tot een selectie waterpijpen dat bij jouw wensen past. Belangrijk is wel dat je ook moet kijken naar onderdelen die je los moet gaan bestellen zoals bij een Oduman waar je altijd een tabakskop los erbij moet kopen. Dit moet dan ook binnen het budget passen.

Er zijn veel verschillende filmpjes te vinden op het internet over de plus- en minpunten van verschillende waterpijpen. Zoek dat soort filmpjes op en bekijk de omschrijvingen van de producten op shisha websites en je komt heel snel tot een shisha dat bij jou past.