Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn gripzakken met buidel?

Bent u benieuwd naar gripzakken met buidel? Om te kunnen begrijpen wat gripzakken met buidel zijn en waar deze precies voor worden gebruikt, is het van belang dat u bekend bent met de term gripzakjes in het algemeen. 

 

Gripzakken kunt u kennen als hersluitbare zakken, ziplock of gripseal zakken. Deze zakjes gemaakt van polyethyleen zijn gemakkelijk te openen en sluiten dankzij de druksluiting aan de bovenzijde van de verpakking. De gripzakken worden voornamelijk gebruikt voor kleinere materialen als knopen of kralen.

 

Komt de gripzak u nu bekend voor? Een gripzak met buidel is hier een variant op. Gripzakken met buidel hebben, zoals de naam het zegt, een buidel aan de voorzijde. In deze buidel kunt u diverse documenten bijvoegen. Doordat dit vakje een buidel wordt genoemd staan de gripzakken met buidel ook wel beter bekend als kangoeroezakken. Het is dus een gripzak met een extra toevoeging.

 

Toepassing gripzakken met buidel

Waar de algemene gripzakjes voornamelijk gebruikt worden voor kleine materialen, kennen de gripzakken met buidel andere toepassingen. Dankzij de buidel aan de voorzijde zijn de gripzakken met buidel uitermate geschikt voor het bijvoegen van belangrijke documentatie. Hierdoor worden deze gripzakken veel ingezet in bijvoorbeeld tandheelkunde, ziekenhuizen en apotheken. In de gripzak zelf kan het product, zoals bijvoorbeeld een gebitsprothese, worden bewaard. De tandarts kan vervolgens het papierwerk droog en goed zichtbaar bijvoegen in de buidel. Hierdoor worden de artikelen bij elkaar gehouden en is er maar één verpakking nodig. Wel zo makkelijk.

 

Gripzakken bestellen bij Blok Packaging

Wilt u na het lezen van deze blog ook gebruik maken van gripzakken met buidel? Bestel deze dan gemakkelijk online bij Blok Packaging. Wanneer u de gewenste gripzakken met buidel op werkdagen nog voor 17:00 besteld, worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij Blok Packaging profiteert u daarnaast van een gratis verzending bij een bestelwaarde van minimaal €99 en kunt u de bestelling gratis retourneren binnen 30 dagen. Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen u graag verder.

Overig verpakkingsmateriaal

Bent u niet op zoek naar gripzakken met buidel? Ook dan bent u bij Blok Packaging aan het juiste adres. Bij ons kunt u elke verpakking vinden waar u maar naar op zoek bent. Naast gripzakken kunt u bij ons namelijk nog veel meer soorten zakken bestellen. Ons assortiment bestaat uit: 

  • Papieren zakjes;

  • Stazakken;

  • Blokbodemzakjes;

  • Headerbags;

  • Monsterzakken;

  • Ritszakken;

  • En nog veel meer.

Stuk voor stuk zijn de verpakkingen verkrijgbaar in verschillende vormen en formaten, zodat er altijd iets tussen zit dat bij u past. Bekijk snel het volledige assortiment!

 

https://blokpackaging.com/