Safina fanclub
Image default
Aanbiedingen

Welke iMac scoor jij?

Als Apple liefhebber wil je vast meer dan alleen en iPhone. Misschien heb je ook al een MacBook. Maar de iMac is natuurlijk de kers op de taart. Een vaste computer is minder waardevol als je continu onderweg bent. Maar als je veel thuis achter je pc zit is het wel zo prettig. En met een iMac aanbieding zorg je dat je hier niet te veel voor betaalt. Ben je juist veel onderweg of heb je helemaal niet de ruimte voor een desktop? Zoek dan een andere Apple aanbieding. Ook als je een ander merk computer zoekt kun je op de site terecht.

Pro

Er zijn verschillende iMac varianten. Eén daarvan is de iMac Pro. Deze heeft een scherm van 27 inch, een LED achtergrondverlichting en een 5K Retina display. De processor is een 18-core Intel Xeon W. En je hebt tot 4 terabyte aan opslag op de iMac Pro. Dit is het nieuwste model iMac. Dat betekent niet dat het per se de beste optie is.

Andere iMacs

Andere iMacs dragen niet de naam Pro. Met hetzelfde formaat kun je dan een iMac kiezen tot 8 terabyte aan opslag – het dubbele van de Pro dus. De andere varianten van de iMac zijn kleiner in schermformaat en in opslag. Beide hebben een 24 inch scherm. Eén heeft twee poorten en 1 TB opslagcapaciteit en de ander heeft vier poorten en 2 TB opslagcapaciteit. Deze kleinere schermen zijn 4,5K Retina.