Safina fanclub
Image default
Auto’s en Motoren

Werk samen met een betrouwbare autodealer uit Etten-Leur

Jij bent toe aan een nieuwe auto die je van A naar B vervoert. Uiteraard wil je graag stoelen met comfort en daarnaast is airco tijdens de warme dagen ook wel fijn. Maar wat zijn nog meer zaken waar je op moet letten? Wanneer je langsgaat bij de autodealer in Etten-Leur ben je verzekerd van eerlijk en betrouwbaar advies. Ze nemen samen met jou je wensen door en bekijken hoe ze je het beste kunnen helpen. Ben je in het bezit van een wagen die je graag wilt verkopen? Dan keuren ze je auto grondig om ook de volgende klant te voorzien van een betrouwbare occasion. Op die manier krijg jij altijd een eerlijke prijs voor je auto. Bovendien zetten ze het kenteken direct over waardoor jij geen verantwoordelijkheid meer hebt over het voertuig.

Bespreek jouw wensen met een automakelaar

Verwacht meer van je autodealer dan enkel het aanbieden van occasions. Verwacht dat hij een automakelaar is, die je voorziet van handige tips om jouw rijervaring zo prettig mogelijk te maken zonder dat jij te veel geld kwijt bent. Wanneer jij graag een specifiek model wilt, gaat hij op zoek naar een voertuig dat naadloos aansluit op deze wensen. Struin je liever zelf het internet af om jouw droomwagen te vinden? Schakel dan de automakelaar in op het moment dat je de auto hebt gevonden, dan zorgt hij dat jij met de beste deal wegrijdt.

Denk aan het milieu én je gezin

Samen met je autodealer ben je in de omgeving van Etten-Leur zoek naar een zuinige gezinsauto. De aanschafprijs moet passen in jouw maandelijkse budget, maar heb je al over alle andere aspecten nagedacht? Zo zijn er zowel grote als kleine gezinsauto’s, die beide ook zuinig rijden. Vaak is het zo dat een kleine auto minder schade aanricht aan het milieu, maar ook grotere auto’s zijn steeds vaker voorzien van een motor die minder brandstof verbruikt. Wil je liefst zo veel mogelijk ruimte en daarom een grote auto? Sluit dan toch een kleinere auto niet uit. Met de innovaties van de afgelopen jaren worden kleine wagens namelijk steeds slimmer ingedeeld, met meer ruimte als resultaat. Denk dus voor je gaat kiezen goed na waar je voorkeur ligt.

Gegarandeerd met een goed gevoel op pad

Heb je het perfecte model voor jou en je gezin op het oog? Zorg dan dat je auto voorzien is van de juiste garantie voordat je hem aanschaft. Vaak levert je automakelaar standaard een half jaar APK, een teller-rapport en is je wagen van binnen én buiten blinkend schoon. Toch is het ook fijn om zorgeloos op pad te kunnen. Sluit daarom een garantiepakket af bij de aankoop van je droomwagen. Hiermee ben jij verzekerd van de juiste dekking wanneer je de weg op gaat en ben je beschermd tegen kosten voor reparaties en het vervangen van alle onderdelen van je auto. Wanneer scheur jij weg met je droomwagen?