Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Zebraport is een gerenommeerd specialist in professionele desinfectie

Zebraport heeft zich gespecialiseerd in de modernste BIO Scan techniek en oppervlakte desinfectie. Tegenwoordig heeft Zebrapor klanten van over heel de wereld voor de meest uiteenlopende doeleinden. Zebraport kan helpen met BIUO Scan bij de sterilisatie medische instrumenten of bij oppervlakte desinfectie belangrijk. Maak gebruik van de meest moderne hulpmiddelen om maximale veiligheid op het gebied van algemene hygiëne te waarborgen.

Kies voor de modernste techniek

BIO Scan is een ultramoderne techniek en biedt het beste resultaat. Zebraport zorgt voor oppervlakte desinfectie op professionele wijze. Zebraport is in staat om iedere toepassing op de juiste manier te desinfecteren, dit door het leveren van de beste apparatuur. Zowel kleine als grote oppervlakten kunnen volledig worden gedesinfecteerd. De verspreiding van ziektes wordt hierdoor voorkomen. Verschillende mogelijkheden zijn er bij het BIO-SCAN Surface Treatment System.

Ga voor maximale zekerheid

BIO-UV Group is een specialist die desinfectie biedt door UV-c licht. Deze manier van oppervlakte desinfectie is zeer grondig en dood 99.999% van de bacteriën en virussen. Dit systeem kan ook worden ingezet om corona besmetting te voorkomen. Zowel de oude als nieuwe variant SARS-virus wordt volledig gedood. Desinfectie door UV-c licht is een stuk voordeliger als andere methodes en nog veiliger. Zebraport helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste hulpmiddelen.

Geef bacteriën en virussen geen kans

Tegenwoordig weten we steeds meer over het belang van professionele desinfectie. Bij desinfectie wilt u daarom maximaal zeker zijn van het beste resultaat. Professionele desinfectie biedt daarom maximale zekerheid en voorkomt een virus uitbraak. Zebraport staat garant voor maximale veiligheid. Dit bedrijf beschikt over professionals met jarenlange kennis en ervaring, deze weten u zeker goed verder te helpen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact op en bespreek de mogelijkheden vrijblijvend.

https://www.zebraport.com/