Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Zit weer beter in uw vel door ACT therapy

ACT therapy helpt

ACT therapy is een nog vrij nieuwe vorm van gedragstherapie. Deze therapie werd aan het einde van de 20e eeuw bedacht door de psycholoog Steven C. Hayes uit Amerika. Deze therapie volgen is nu mogelijk bij Invivo Clinics. Een gezonde aanpak om uw psychische klachten te behandelen is een heuse aanrader, dit staat centraal bij deze kliniek. U leert omgaan met uw psychische klachten en om te gaan met de problemen. U leert te focussen op herstel in plaats van de klachten, u krijgt zo uw oorspronkelijke waarden terug.

Maak gebruik van een professionele methode

Een gezonde aanpak van uw problemen door Acceptance and Commitment Therapy biedt uitkomst. U leert zich te focussen op zaken die belangrijk zijn en hoe u deze kunt beïnvloeden. Het eigen gedrag van de mens speelt een cruciale rol. Leer hoe u het beste kunt omgaan met psychische klachten. Werken aan uzelf in een veilige omgeving levert profijt op in de toekomst. Ontdek wat Acceptance and Commitment Therapy u te bieden heeft, dit is het proberen op zijn minst eens waard. De algemene resultaten zijn zeer goed, dit helpt om weer beter in uw vel te komen zitten.

Bespreek uw klachten met professionals

De psycholoog Uithoorn staat voor u klaar wanneer u het alleen niet meer trekt. Schakel een ervaren psycholoog Uithoorn in en bespreek uw problemen. De psycholoog luistert niet alleen naar uw verhaal maar zoekt naar een goede oplossing. Niemand hoeft zijn eigen problemen helemaal aan op te lossen. Schakel professionele hulp in en geniet weer van uw leven, professionals helpen u hier graag bij.

Laat het er niet bij zitten

Psychische klachten gaan niet vanzelf weer over. ACT therapie en een psycholoog helpen om uw leven weer op de rit te krijgen. Hierbij wordt er niet gekeken naar uw eigen fouten of het verleden maar hoe de toekomst positief beïnvloedt kan worden.

https://invivoclinics.nl/