Safina fanclub
Image default
Mode en Kleding

Handige tips om een vest te bedrukken voor jezelf of anderen

Wil je een gaaf vest laten bedrukken? Dan zijn er mogelijkheden in overvloed om dit op een bijzondere manier te doen. Ben je van jezelf niet zo creatief en ben je op zoek naar leuke ideeën om een fraai vest te laten bedrukken? Dan kun je inspiratie opdoen met onderstaande tips om jouw vest origineel, verrassend en uniek te maken.

1. Geef je personeel een mooi vest met jouw bedijfskleuren

Als je een stak ontworpen vest wilt bedrukken, kun je dat doen voor jezelf, maar natuurlijk ook voor je personeel. Een vest bedrukken voor je bedrijf heeft veel voordelen te bieden. Door je personeel een lekker zittend vest te geven met jouw bedrijfskleuren erop, wordt je herkenbaarder voor anderen. Hebben jouw medewerkers bijvoorbeeld een klus op locatie, dan creëer je met een zelfgemaakt vest veel extra contactmomenten. Passanten, klanten en zakenrelaties zien jouw bedrijfsnaam en huisstijl en worden zo aan jouw onderneming herinnerd. Op langere termijn levert dit vaak mer klanten op!

2. Kies voor kwaliteit en draagcomfort

Belangrijk bij het laten maken van een vest met opdruk, is dat je kiest voor een kwalitatief goed vest. En vest moet lekker zitten en comfortabel te dragen zijn, zodat jezelf of degene die hem krijgt deze ook daadwerkelijk dragen gaat. Kies je voor een bedrijfsvest, dan moet je zorgen dat je medewerkers deze zo mooi vinden, dat ze hem ook in hun vrije tijd gaan dragen. Dat levert vanuit marketingperspectief een hoop meerwaarde op: je maakt namelijk in de privétijd van je personeel gratis reclame voor je bedrijf!

3. Gebruik humor voor meer impact

Een echt leuk vest bedrukken doe je door slim gebruik te maken van humor. Zo kun je een grappig figuurtje op het vest laten afdrukken, zoals een leuke smiley. En daaronder zet je dan een grappige slogan of een humoristische tekst. Dit kan een zelfbedachte tekst zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook gebruikmaken van bestaande teksten en die wat aanpassen. Een voorbeeld: ben je opticien, dan is een leuke tekst voor op personeelsvesten deze tekst, en dan afgedrukt in zo goot mogelijke letters: “Is dit onleesbaar? Dan heb je onze brillen nodig!”

4. Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger de stuksprijs

Belangrijk om je te realiseren als je vesten wilt laten bedrukken, is dat de kosten per vest flink omlaag gaan als je een grote bulkbestelling doet. Natuurlijk koop je geen tien dezelfde vesten voor jezelf. Maar als je een groot bedrijf hebt met veel medewerkers en klanten, of een leuk vest voor je vriendengroep wilt maken, is een grote bestelling aan te raden. Exemplaren die je overhoudt, kun je altijd gebruiken voor toekomstige personeelsleden. En natuurlijk is het ook leuk om de bedrukte vesten met jouw huisstijl erop, weg te geven aan klanten als relatiegeschenk. Zo zorg je voor nog meer zichtbaarheid op straat en maak je op een slimme manier een hoop extra reclame voor je bedrijf. De mogelijkheden zijn eindeloos als het om ontwerp en soorten vesten gaat. Dus oriënteer je goed bij een kledingspecialist voordat je een keuze maakt!