Safina fanclub
Image default
Woningen

Je huis een betere uitstraling geven

Een dakkapel van 4 meter breed is een efficiënte manier om jouw zolder om te toveren tot een slaapkamer. Een dakkapel is beschikbaar in verschillende formaten en verschillende afwerkingen. In veel klassieke huizen loopt het dak schuin af, wat ervoor zorgt dat de zolder niet genoeg beweegruimte geeft om er te staan en te leven. Het laten plaatsen van een dakkapel, door bijvoorbeeld Besteleendakkapel, geeft je de mogelijkheid om ruimte toe te voegen op een voordelige en slimme manier.

Het voordeel van een bruikbare zolder Het is zonde om een zolder te hebben waar je eigenlijk niet veel aan hebt. Ondanks dat je de zolder momenteel gebruikt als opslag of nog geen extra slaapkamer nodig hebt voor kinderen, is het wel altijd een slimme investering om een dakkapel te laten plaatsen. Dankzij het dakkapel kan je jouw zolder ineens opsplitsen tot zowel een opslagruimte als een logeerkamer. Ook als er later gezinsuitbreiding plaatsvind, heb je dankzij het dakkapel altijd ruimte voor een extra slaapkamer.

Het installeren van een dakkapel Een groot voordeel van een dakkapel is dat het in vrijwel ieder huis te installeren is. Het enige wat er nodig is, is dat je een dak hebt wat schuin afloopt, zodat de dakkapel zijn functie kan behouden. Zodra de experts zijn komen kijken en je weet wat de mogelijkheden zijn qua grootte en materiaal, is het tijd om jouw gewenste dakkapel te bestellen. Een team van harde werkers komt langs om de kapel te plaatsen op het dak. Deze klus moet secuur worden gedaan, maar kan binnen een korte tijd worden verricht. Zodra het dakkapel erin zit en het netjes afgewerkt is, kan jij genieten van jouw nieuwe ruimte. Het is tijd om de ruimte in te richten zoals jij het voor ogen had.

Een mooie toevoeging aan de ruimte Het voordeel van een dakkapel is dat het zowel ruimte als licht geeft aan de zolder. Door een mooie en grote raampartij komt er veel natuurlijk licht naar binnen, wat de ruimte fris en open maakt. De ramen kunnen uiteraard open voor frisse lucht en deze zijn ook voorzien van dubbel glas. Aan de hand van jouw eigen smaak kan je ervoor kiezen om de kozijnen met een zwarte, witte of glanzende aluminium te laten plaatsen. Mocht je nu nog niet weten wat je met de nieuwe extra ruimte kan doen, denk er dan over na om er een ruim washok van te maken, of maak er een fitnessruimte, een studeerkamer of een logeerkamer van. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos.