Safina fanclub
Image default
Vakantie

Kamperen in de Bollenstreek bij camping Sollasi

Een mooie, fijne en kleinschalige camping in de Bollenstreek, dat is camping Sollasi. Om precies te zijn ligt deze camping in Noordwijkerhout, een leuk plaatsje dat valt onder de gemeente Noordwijk. De hoofdstad van de Bollenstreek, Lisse, ligt op een paar minuten rijden van Noordwijkerhout.

De Keukenhof, gelegen in Lisse, is het brengen van een bezoekje meer dan waard. De bloementuin is ieder jaar geopend tussen 24 maart en 15 mei. In deze periode staan de meer dan 7 miljoen bollen prachtig in bloei. Deze bollen worden ieder jaar met de hand in de herfst geplant. Dit wordt gerealiseerd door de 40 tuinmannen die fulltime in de bloementuin werken. De Keukenhof behoort tot één van de mooiste attracties van ons land en trekt dan ook ieder jaar veel buitenlandse toeristen.

Fantastische ligging

De ligging van camping Sollasi is perfect. Niet alleen ligt de camping tussen de bollenvelden, die ieder jaar in het voorjaar prachtig staan te bloeien, ook natuurgebied het Hollands Duin en het strand Langevelderslag liggen nabij de camping. En dat is nog niet alles. Het Oosterduinse meer, door de lokale mensen het Comomeer genoemd, ligt direct naast camping Sollasi. Je kan dus de gehele vakantie lang optimaal genieten van de natuur.

Ben je absoluut een natuurliefhebber maar wil je ook nog andere dingen ondernemen in je vakantie? Ook dat is geen enkel probleem. Diverse musea als Corpus, Madurodam, Space Expo, Naturalis, het Archeon en Avifauna liggen allemaal in de omgeving. Een grote stad bezoeken kan ook. Den Haag, Amsterdam, Leiden en Haarlem zijn allemaal binnen korte tijd bereikbaar met de auto of per trein. Ook voor kleine kinderen is er veel vermaak in de omgeving. Zo kan je gaan mini golfen, indoorspeeltuin Kidszoo bezoeken of je de hele dag met de kinderen vermaken bij de Linnaeushof, de grootste buitenspeeltuin van Europa.

Vakantiepark Sollasi, grenzend aan camping Sollasi

Direct grenzend aan camping Sollasi ligt vakantiepark Noordwijk. Dus ben je geen liefhebber van kamperen maar spreekt deze omgeving jou wel enorm aan? Dan kan je een ruime bungalow huren bij vakantiepark Sollasi.

Kom jij ook genieten van een vakantie in het prachtige Zuid Holland?

 

https://www.sollasi.nl/