Safina fanclub
Image default
Muziek

Laat uw dromen uitkomen door een vleugel te kopen

Misschien is het kopen van een eigen vleugel al van kinds af aan uw grote wens en is de tijd nu eindelijk daar. U heeft hard gespaard, een eigen huis en genoeg ruimte om een van de mooiste muziekinstrumenten een plekje te gaan geven. Grote kans dat u al exact weet welk vleugel het gaat worden. Echter is het ook goed mogelijk dat u het best lastig vindt om een geschikt exemplaar te vinden en is er behoefte aan wat advies. Met zo’n grote verscheidenheid aan merken, klankkleuren en kwaliteit is het namelijk best begrijpelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Door een wensen- en eisenlijstje op te stellen, komt u echter steeds dichter tot de kern van waar u naar op zoek bent.

Iedereen heeft andere wensen op het gebied van vleugels

Smaken verschillen en dat is maar goed ook. Dit zorgt voor diversiteit en maakt ieder mens uniek. Wilt u een vleugel kopen, dan is het belangrijk om uw eigen wensen en eisen in kaart te brengen. Het is verstandig om hierbij te beginnen met uw budget. Wat is het maximum bedrag dat u voor het instrument wilt uitgeven? Kunt u voor dit bedrag een nieuw exemplaar kopen of past een occasion (tweedehands) model beter? Heeft u deze twee punten helder, dan kunt u het eisen- en wensenlijstje verder gaan uitbreiden. Van welke klanken houdt u bijvoorbeeld en van welke uitstraling? Past bijvoorbeeld een hoogglansvleugel het beste bij u of vindt u een klassiekere stijl toch wat mooier? Wanneer u al deze punten in kaart heeft gebracht, wordt een vleugel kopen een stuk eenvoudiger.

Vraag een advies op maat aan voor uw instrumentele avonturen

In Werkhoven, provincie Utrecht, bevindt zich Evert Snel. Dit bedrijf is gespecialiseerd in vleugels en piano’s. Of u nu een instrument wilt kopen, huren, restaureren of laten afstemmen, alles is bij deze expert mogelijk. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de showroom waar u tevens verschillende modellen vleugels kunt beluisteren. De medewerkers hebben jarenlange ervaring en kunnen u dan ook voorzien van het juiste advies én instrument.

https://www.evertsnel.nl/