Safina fanclub
Kinderen

Op zoek naar een leuk uitje voor de kids?

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor een grote groep kids, maar weet je niet goed wat je dan moet gaan doen? Als je in de regio Tilburg woont is Flappiekids zeker een goed idee om eens naartoe te gaan. Zij hebben al jaren ervaring met kinderfeestjes en weten dus precies wat de kinderen leuk vinden om te doen.

Workshops 

Zo zijn er verschillende workshops die door een groep kids gevolgd kan worden. Denk hierbij aan een workshop graffiti spuiten of schilderen met glow in the dark verf, maar ook en gipshand of kaarsen maken is mogelijk. En willen de kinderen liever iets pimpen naar hun eigen stijl? Dan is dat ook mogelijk! Zo is er een workshop om je eigen lamp, spiegel of fotolijstje te pimpen.

Escape rooms

Maar dat is niet het enige waar je bij Flappiekids voor terecht kunt. Is een workshop nou niks voor jouw groep kinderen, dan kun je ook denken aan een escape room. Erg leuk en spannend! De Verlaten Huiskamer is een spannende escape room, maar nieuw is ook De Halloween Bar. Dit is wel een redelijk enge escape room dus de kinderen moeten daar wel tegen bestand zijn. Het doel hiervan is om uit de bar te komen met je vrienden, iets wat een andere groep vrienden jaren geleden nooit is gelukt…

De groep kinderen krijgt hierbij anderhalf uur de tijd om de verschillende puzzels op te lossen en het geheim te ontrafelen. Dit allemaal om steeds dichter bij de uitgang te komen en veilig de bar te kunnen verlaten.

Liever een minder enge escape room? Dan is De Verlaten Huiskamer prima te doen. Hierin ga je terug naar het jaar 1900, naar een woning waar een jong gezin op een dag is vertrokken zonder reden.

https://goo.gl/maps/HVe4U7LxF1VNS5Aj9