Safina fanclub
Image default
Vakantie

Rimboe & de Woeste Hoogte

Een heerlijke vakantie

Wanneer u graag een huisje voor een fietsvakantie wilt boeken, of gewoon een goed verblijf op de Veluwe, dan heeft u keus genoeg. U kunt een recreatiepark nemen als verblijfplaats, om van daaruit bepaalde bezienswaardigheden te bezoeken. U heeft daarvoor voldoende keus. Daarbij kunt u onder andere denken aan het Nationale Park De Hoge Veluwe, Oude Ambachten, Paleis het Loo, het Veluwemeer en Apenheul. Wanneer u, voordat u op vakantie gaat, eerst de route uitstippelt, zult u met volle teugen kunnen genieten tijdens uw vakantie. U hoeft zich geen moment te vervelen.

Een goed onderkomen

Wanneer u een goed verblijf op de Veluwe zoekt, dan is recreatiepark De Rimboe & De Woeste Hoogte bijzonder geschikt. Het park is 28 hectare groot en heeft ruim 500 vaste jaarplaatsen, maar ook een aantal toerplaatsen. Het park is nog steeds in ontwikkeling, want er worden nog steeds recreatiewoningen in de vorm van bungalows en chalets gebouwd. Op het park is voldoende te doen voor u en de kinderen. Het buitenzwembad is tijdens de zomermaanden geopend. Ook zijn er speelgelegenheden voor de kinderen.

Eetgelegenheden bij De Rimboe & De Woeste Hoogte en omgeving

U kunt op het recreatiepark ook lekker eten. Er is een uitstekend restaurant en een snackbar. Het restaurant is er niet alleen voor de parkgasten, maar ook de lokale bevolking kan er komen eten. Wanneer u graag buiten het park gaat eten, dan zijn er ook mogelijkheden in overvloed. Zo kunt u gaan eten bij het restaurant de Dolle Griet in Harderwijk. Ook kunt u genieten van een Aziatische beleving in Ermelo en het eten in de Waag in Putten.

De Rimboe & De Woeste Hoogte

Door de unieke ligging van het recreatiepark heeft u voldoende fietsmogelijkheden. Het ligt aan de rand van het bos en gelegen naast het prachtig Veluws Heidegebied. Wanneer u van plan bent om er zich te gaan vestigen, kunt u een afspraak maken om één van de woningen, waar uw voorkeur naar uitgaat, te bezichtigen. U kunt er een kavel kopen of huren die minimaal een oppervlakte heeft van 200 vierkante meter. U vindt er een oase van rust en natuur. U kunt van daaruit veel steden, maar ook lieftallige dorpjes in de omgeving bezoeken.

https://derimboe.nl/