Safina fanclub
Image default
Mode en Kleding

Via Vai: Nederlands Italiaans design

Liefde voor Italië, waardering voor Italiaans design en een passie voor schoenen is iets wat de oprichter van VIA VAI Shoes, Ruud Pessers, altijd al had. Na een aantal jaren in Italië gewoond te hebben en voor een schoenenmerk gewerkt te hebben, besloot hij de stoute schoenen aan te trekken en zijn kennis en kunde te gebruiken om zijn eigen merk te beginnen. In 1992 kwam zijn droom uit en werd VIA VAI Shoes een feit. Begonnen vanuit huis en sindsdien met een team van bijna 20 mensen, blijft Ruud aan zijn droom werken. In de loop der jaren is VIA VAI Shoes uitgegroeid tot een merk dat in de garderobe van veel vrouwen te vinden is. Intussen is VIA VAI Shoes verkrijgbaar in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Noorwegen en Denemarken bij 600 VIA VAI dealers.

Bij VIA VAI Shoes werken ze uit liefde en passie voor schoenen. Kennis, plezier, expertise, perfectie en een toewijding voor schoenen komen allemaal samen op het hoofdkantoor van VIA VAI Shoes in Kaatsheuvel, Nederland.

Met een team vol dromers, denkers, modeliefhebbers, avonturiers en schoenengekken, willen we het VIA VAI – We ♥ – Shoes gevoel met jou delen. Samen vormen ze een toegewijd en ervaren team dat elkaar perfect aanvult.

De liefde voor Italiaans design, de drive om schoenen te maken, het combineren van de laatste trends en het vertalen van hun eigen signatuur in een ontwerp, zorgen ervoor dat ze elk seizoen een unieke, en tegelijkertijd herkenbare collectie presenteren.

Dit jaar zijn ze teruggekeerd naar hun roots, Italië. Ze willen alle vrouwen inspireren om mooie reizen te maken op haar VIA VAI Shoes. Verken en ontdek de wereld, je zult zien dat avontuurlijke wegen leiden naar prachtige bestemmingen!