Safina fanclub
Image default
Muziek

Volg een workshop en leer de Afrikaanse djembé te bespelen

Ben je een grote muziekliefhebber en bespeel je graag instrumenten? Dan is het een uitstekend idee om een workshop djembé te volgen! Gedurende deze workshop, georganiseerd door Dununba, leer jij alles over het bespelen van de Afrikaanse djembé. Dit doe je natuurlijk in kleine stappen, zodat je alles goed kunt volgen en in een mum van tijd zelfstandig een swingend Afrikaans ritme creëert!

Waar vinden de workshops plaats?

Klinkt een workshop djembé volgen jou als muziek in de oren? Dan ben je waarschijnlijk benieuwd waar je een dergelijke workshop kunt volgen. Het antwoord is simpel: op elke locatie door heel Nederland! Het is namelijk mogelijk om zelf een workshop djembé te organiseren bij jou thuis of op een andere locatie naar keuze. Trommel al je vrienden, vriendinnen en familie op en geniet samen van een swingende activiteit op een locatie bij jullie in de buurt.

Ga voor een arrangement

Wil je graag een workshop djembé volgen met jouw gezelschap, maar heb je geen locatie tot je beschikking? Ook dan kun je alsnog een workshop van Dununba volgen. Je kunt bij hen namelijk kiezen uit verschillende arrangementen op locaties door heel het land. Zo combineer je bijvoorbeeld een workshop djembé met een heerlijk diner of een smakelijke lunch. Een plezierige middag of avond is gegarandeerd!

Vraag direct meer informatie aan

Wil je graag een workshop djembé organiseren bij jou thuis of op een andere locatie in de buurt? Breng dan een bezoek aan de website van Dununba en vraag direct een vrijblijvende offerte en meer informatie aan. Ga jij liever voor een van de arrangementen? Ook deze vind je op de website van de aanbieder. Selecteer de stad waar jouw voorkeur naar uitgaat, bekijk de mogelijkheden en reserveer direct door telefonisch contact met het bedrijf op te nemen. Je geniet dan binnenkort al van een swingende activiteit.

https://dununba.nl/