Safina fanclub
Image default
Muziek

Zorg samen met uw leerlingen voor een knallend afscheid met de eindmusical

Geeft u les aan groep 8 op de basisschool en bent u op zoek naar een leuke eindmusical waarmee uw leerlingen knallend afscheid kunnen nemen? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan musicals van Het Verkeerde Beentje. Bij dit bedrijf maken ze originele musicals die ondersteund worden door leuke muziek. Deze musicals verzinnen ze niet zelf, maar deze zijn gebaseerd op echte kinderboeken. Het leuke hiervan is dat veel kinderen de boeken waarschijnlijk wel kennen, waardoor het nog leuker is om mee te doen met de musical. Door een unieke eindmusical te kiezen, maakt u het voor de leerlingen leuker en zorgt u samen voor een spetterend afscheid van de basisschool.

Zorg voor een leuke musical waarin elke leerling kan uitblinken

De eindmusical is een belangrijk moment voor de leerlingen van groep 8. Het is een speciale dag waar ze, soms met wat knikkende knietjes van spanning, weken of maanden naar uitkijken. Belangrijk bij deze musical is wel om ervoor te zorgen dat iedere leerling een leuke rol heeft die bij hem of haar past. Het moet natuurlijk een leuke herinnering voor het leven worden. Het Verkeerde Beentje vertaalt een kinderboek naar een toneelscript en voegt er meerdere liedjes aan toe ter ondersteuning. Dit zijn verschillende soorten nummers, van een stoere rap tot een gevoelige solo. Ook kunnen zij een eindmusical aanpassen naar het aantal leerlingen van de klas. Deze combinatie zorgt ervoor dat iedere leerling een gepaste rol heeft in de eindmusical.

Maak een weloverwogen keuze

Het kiezen van een goede eindmusical kan een hels karwei zijn. U wilt natuurlijk dat iedere leerling een leuke rol heeft, maar vooral dat de musical goed in de smaak valt. Hoe leuker leerlingen de musical vinden, des te beter zij hun best gaan doen. Met een eindmusical van Het Verkeerde Beentje weet u zeker dat u een originele musical in huis haalt.

https://www.verkeerdebeentje.nl