Safina fanclub
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van videoconferencing

Als u denkt dat vergaderen over een lange afstand lastig is, heeft u het mis. Dankzij videoconferencing, ofwel videocommunicatie, vergadert u zonder problemen wereldwijd. Het plannen van wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse vergaderingen op een specifieke bestemming behoort tot de verleden tijd. Dankzij videoconferencing worden er enorm veel kosten bespaart. Denk aan reis- en verblijfskosten. En wat dacht u van de reistijd welke nu ingezet kan worden voor andere doeleinden? Bovendien wordt milieuvervuiling teruggedrongen. Denk aan alle vluchten en autoritten wereldwijd die nodig zijn om alle genodigden van een vergadering bij elkaar te brengen.

Tel alle verspilde kosten bij elkaar op en investeer in videoconferencing

Wanneer u alle verspilde kosten bij elkaar optelt, heeft u al snel het bedrag bij elkaar om te investeren in videoconferencing. Vervolgens profiteert u jarenlang van deze investering en bespaart u in de toekomst ontzettend veel geld en tijd. Bovendien biedt videoconferencing de mogelijkheid tot spoedvergaderingen. Dit draagt bij aan productiviteit en efficiëntie. Er kan eenvoudiger ingespeeld worden op situaties door direct een conference call te plegen. Problemen worden sneller opgelost en andere werkzaamheden kunnen vervolgens direct weer opgepakt worden. Ook bedrijven die niet veel vergaderen buiten kantoor hebben baat bij videoconferencing. Wanneer u regelmatig belt, mist u een groot deel van de communicatie, namelijk de non-verbale communicatie. Deze communicatie bepaalt tot wel 70% van een boodschap.

Laat een kwalitatief systeem installeren door experts

Heeft u interesse in videoconferencing? De experts van InAVate komen graag zo snel mogelijk bij u langs. Zij denken graag met u mee voor een passende oplossing welke speciaal afgestemd is op de behoeften van uw bedrijf. Naast videoconferencing, is dit bedrijf u ook graag van dienst op het gebied van narrowcasting, LED Walls, Live Streaming & Archiving en nog veel meer. Neem contact op met dit bedrijf of maak een afspraak en ontvang persoonlijk advies.

https://www.inavate.nl/