Safina fanclub
Hobby en vrije tijd

Er lekker tussenuit met korting!

Na een drukke periode van werk en het dagelijks leven, is het fijn om even heerlijk samen te ontspannen. Een lang weekend samen weg is dan een goede oplossing. Een weekendje er tussen uit hoeft natuurlijk niet altijd veel te kosten. Er zijn veel mogelijkheden om voordelig een weekendje weg te gaan. Bij Van der Valk kunt u een weekendje weg boeken tegen een zeer voordelige prijs.

Van der Valk 3=2

Een perfecte Van der Valk aanbieding voor een meerdaagse overnachting is de 3=2 deal. Met deze aanbieding geniet u van 3 overnachtingen, terwijl u er maar voor 2 betaalt. Of wilt u liever een weekendje weg met het hele gezin? Dan biedt Van der Valk ook verschillende familieaanbiedingen aan, waarbij u verblijft in een familiekamer.

Tijdens uw verblijf kunt u samen met het gezin de omgeving verkennen. Van der Valk hotels zitten altijd gevestigd in de buurt van verschillende bezienswaardigheden, attracties of musea. Ieder seizoen heeft Van der Valk verschillende seizoensaanbiedingen. Geniet bijvoorbeeld van een Hartje Winter arrangement of een Vrolijk Voorjaar arrangement. Door de seizoensaanbiedingen kunt u het hele jaar door profiteren van korting bij Van der Valk.

 

Wilt u profiteren van extra veel korting bij Van der Valk? Geniet dan van een last minute hotel aanbieding. U boekt een paar dagen voor vertrek een overnachting bij Van der Valk. Tegen een zeer voordelige prijs kunt u genieten van de luxe en comfort die Van der Valk te bieden heeft.

Wilt u optimaal genieten van luxe? Kies dan een last minute suite aanbieding. Overnacht in een suite met een eigen jacuzzi of zacht Kingsize bed. Van der Valk biedt ook last minute aanbiedingen naar de zonnige Van der Valk bestemmingen, zoals Curaçao, Bonaire of Barcarola.

https://www.valkverrast.nl/