Safina fanclub
Image default
Hobby en vrije tijd

Ervaar gamen zoals nooit tevoren met Xbox Series X

De Xbox Series X steekt met kop en schouders boven zijn voorgangers. Met een vlijmscherpe resolutie van 4K kan jij nu als geen ander gamen. De mogelijkheden van de nieuwe Xbox zijn haast eindeloos. Lekker met je vrienden tot diep in de nacht gamen of juist lekker die nieuwe Netflix-serie bingewatchen. Het kan allemaal.

Nooit meer lage prestaties

Zoals gezegd is deze Xbox geperfectioneerd en heeft het alleen de beste eigenschappen van de vorige generaties meegenomen. Laadtijden zijn onvoorstelbaar kort door de megasnelle SSD kaart. Dit helpt niet alleen bij het downloaden of opstarten van je game, maar hierdoor heb je ook extra voordeel om je tegenstanders te verslaan. Xbox laat zijn concurrenten onder andere achter zich door de bijzonder hoge FPS van 120. Het hoogste wat een console ooit gekend heeft.

Xbox maakt een sprong naar de toekomst

Technologie staat nooit stil. En een kijkje naar de nieuwe Xbox bevestigt dit meteen. Xbox heeft zich overklast door een vooruitgang te boeken dat zelfs de ergste vijand van Xbox bijzonder verrast moet zijn. Ontelbare games zijn speelbaar op de Series X, alleen of met je vrienden. Dit is dé console waar je op moet spelen.

Online spelen

Bij sommige spellen kan het voorkomen dat je als je bepaalde onderdelen wilt spelen lid moet zijn van Xbox Live Gold. Na het aanschaffen van deze maandelijkse lidmaatschap kan je online tegen mensen over de hele wereld spelen. Nog een voordeel is dat je veel scherpe deals krijgt én als kers op de taart krijg je iedere maand 2 gratis games.

 

https://www.xboxaanbiedingen.nl/