Safina fanclub
Image default
Financieel

Koop en verkoop e ether en leer zijn voordelen

Ethertrader is vandaag een van de meest succesvolle handelsplatforms in de wereld. Veel handelaars over de hele wereld profiteren van het gebruik van Ether Trader-platforms om winst te maken door het gebruik van ether / USD-paren op grote uitwisselingen zoals BitTrex, Hitachi en Okex. Ethertrader is eigenlijk een handelsplatform waar je meerdere cryptosystemen kunt inruilen in grote paren zoals ether / usd of ether / eur, afhankelijk van je keuze. U kunt ervoor kiezen om te investeren in individuele valuta met uw eigen geld of investeren met behulp van geautomatiseerde forex trading-robots zoals die worden aangeboden door BitTrex.

 

Het gedecentraliseerde aspect van Ethertrader stelt het in staat om met elk meta-handelaarsplatform te werken dat het kopen en verkopen van ether / usd-paren ondersteunt. Door het proces te decentraliseren, kunt u direct uitvoeren op uw bestellingen. Aangezien alle transacties worden verwerkt in de grenzen van het Etherchain-netwerk, is er geen behoefte aan aanvullende infrastructuur zoals webgebaseerde handelsklemmen of software-installatie. Alle makelaars en andere marktmakers die met deze uitwisselingen werken, werken samen met het meta-handelaarsplatform dat is ingebouwd in de uitwisseling.

 

Het grootste voordeel van het werken met het platform van een uitwisseling zoals BitTrex is dat het je een keuze geeft tussen investeren in zowel de USD als andere valuta’s. Je hebt ook het vermogen om te investeren in verschillende andere activaklassen, waaronder voorraden, grondstoffen en edele metalen. Een ander voordeel dat u zult genieten, is dat alle activiteiten van de marktmaker die plaatsvinden op de uitwisselingen die u gebruikt, worden gefaciliteerd door het gebruik van smartcontracten. Dit betekent dat alles wat u hoeft te doen is de transactie en niets meer door u moet worden gedaan.

Alle liquiditeit van de marktmaker wordt afgehandeld door het slimme contract dat transacties automatisch doorsturen wanneer ze worden ontvangen.

 

Het gebruik van het gedecentraliseerde aspect is niet alleen beperkt tot de uitvoering van bestellingen, maar ook op de hechtenis en het onderhoud van fondsen. Als een investeerder een ethereum wil kopen, hoeft hij zich nog geen zorgen te maken over het feit dat hij zijn geld in een portefeuille in staat. Met behulp van de Metabank-portemonnee kan iedereen het fonds eenvoudig beheren, het onderhouden en het overbrengen tussen verschillende portefeuilles.

 

De reden voor de populariteit van Towntherchain en het hele gedecentraliseerde systeem ligt in het feit dat het heel gemakkelijk te gebruiken is. Nadat u uw Meta Trader Account hebt ingesteld, hoef je alleen het valutapaar te selecteren dat je wilt inruilen en de instructies op het scherm volgen. U hoeft niet eens in de uitwisselingen te komen, omdat als u een bestelling wilt uitvoeren, alles wat u hoeft te doen, de transactie van de METABANK-portefeuille kopieert en deze vervolgens invoert in de interface van Exchanges. Als u een bestelling wilt verkopen, hoeft u alleen maar op de betreffende link te klikken en het bedrag in te voeren dat u wilt verkopen en de transactie wordt automatisch uitgevoerd.

 

Hoewel deze twee handelsstrategieën zowel korte termijn als speculatief zijn, bieden ze eigenlijk een uitstekende resultaten op de lange termijn. Door de aanbevelingen van de meta-handelaar te volgen, minimaliseren beleggers hun risico’s enorm het maximaliseren van hun rendement. Een ander groot voordeel van het gebruik van Metatrader is het feit dat het je constant houdt op de hoogte van de meest recente prijzen en trends. Dit maakt het extreem eenvoudig om uw langetermijnstrategieën te evalueren en te beslissen of ze moeten worden aangepast op basis van de huidige marktomstandigheden en trends.

Verschillende cryptovaluta kunt kopen en verkopen in BitcoinMeester