Safina fanclub
Image default
Bedrijven

Laat een zinken dakgoot op maat maken door De Zinkspecialist

Bent u benieuwd naar de prijs voor het vervangen van uw zinken dakgoot? De Zinkspecialist is een gerenommeerd familiebedrijf met een jarenlange ervaring in het vak. Op basis van deze ervaring heeft de onderneming een prijsberekeningsformule opgesteld. Op de website voert u uw gegevens in, zoals het type woning waar het om gaat, waarna een indicatieprijs wordt berekend. Of het nu gaat om standaard goten of een complex project, De Zinkspecialist is dankzij zijn expertise altijd een betrouwbare partner.

Specialist in zinken dakgoten

De drijvende krachten achter De Zinkspecialist zijn Robert en Michel Roosen. Zij doen de inmeting en voeren de zinkwerkzaamheden uit. Zij willen het werk zo goed mogelijk opleveren en gaan hiervoor liever wat langer door, totdat zij helemaal tevreden zijn met het resultaat. Alle onderdelen van het vervangen van een dakgoot worden secuur uitgevoerd, van de maatvoering voor een passende plaatsing tot een goede uitvoering van de expansiestukken. Zo bent u verzekerd van een dakgoot die tot in de kleinste details op degelijke wijze is uitgevoerd.

Betrouwbaar advies over dakgoot repareren

Ook voor een advies met betrekking tot de reparatie van uw dakgoot zijn Robert en Michel de aangewezen specialisten. Uw dakgoot repareren kan het beste snel gebeuren, zodat verergering van het probleem of lekkage voorkomen kunnen worden. Twijfelt u tussen een reparatie of vervanging? De Zinkspecialist staat voor een helder advies en helpt u graag verder. Dit bedrijf kan ook aangeven wat de verwachte kosten zijn van een dakgootreparatie. Voor een idee van de prijs van vervanging van uw zinken dakgoot voert u op de website van De Zinkspecialist zelf de gegevens over uw dakgoot in.

Klanten waarderen De Zinkspecialist gemiddeld met een 8,9. Van particulieren tot ondernemingen en VvE’s, iedereen is tevreden over deze Berlicumse dakgootexpert, die altijd vakwerk aflevert en tien jaar garantie geeft op het aangebrachte zinkwerk!

https://www.dezinkspecialist.nl/