Safina fanclub
Image default
Beauty en verzorging

PMU Brabant zet natuurlijke permanente make-up

Ben jij op zoek naar een goede salon om je wenkbrauwen te tatoeëren in Eindhoven of omgeving? Dan ben je aan het juiste adres bij studio Permanente Make Up Brabant. Onze salon is gevestigd in Lage Mierde, vanaf Eindhoven is dit maar 25 minuten rijden.

Wenkbrauwen tatoeëren, oftewel permanente make-up aanbrengen op de wenkbrauwen, maakt je wenkbrauwen op een natuurlijke manier mooier. Zijn jouw wenkbrauwen erg dun, ongelijk of heel licht van kleur? Ben je veel tijd kwijt aan het opmaken van je wenkbrauwen en ben je hier wel klaar mee? Heb je te vaak te veel haartjes geëpileerd waardoor je wenkbrauwen er niet meer mooi uitzien? Ben je allergisch voor gewone make-up waardoor je je wenkbrauwen nooit voller kunt laten lijken met wenkbrauwpotlood? Dan is permanente make-up een geweldige oplossing!

Zowel bij permanente make-up als bij tatoeëren wordt pigment in de huid gebracht met behulp van een steriele naald. Het verschil tussen deze twee technieken is de diepte waarop het pigment wordt toegebracht. Bij een tatoeage wordt het pigment dieper, in de derde huidlaag, aangebracht. Een tatoeage blijft daarom voor de rest van je leven zichtbaar. Bij permanente make-up wordt het pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit doet veel minder pijn en daarom wordt deze manier toegepast op de gevoelige plekken van ons lichaam zoals de wenkbrauwen, de ogen en de lippen. Ook is het resultaat van permanente make-up veel natuurlijker en minder hard. Permanente make-up blijft niet je hele leven zitten. Na een aantal jaar vervaagd de make-up en moet de make-up bijgewerkt worden.

Natuurlijke look en perfectie staan centraal

Bij onze salon PMU Brabant staan een natuurlijke look en perfectie centraal. Wij zijn al enige tijd werkzaam als permanente make-up artiest en door onze persoonlijke aanpak onderscheiden we ons van anderen. Wij zijn dan ook trots dat we onze eigen zaak hebben kunnen oprichten. Wij vinden het heerlijk om iedereen er op zijn best uit te laten zien en genieten als onze klanten stralend de salon uit lopen. Uiteraard kan je altijd bij ons terecht voor advies op maat.

Dus wil jij permanente make-up bij Tilburg, Eindhoven, Valkenswaard of andere plaatsen in de buurt? Kom dan naar PMU Brabant in Lage Mierde!

 

https://www.permanentemakeupbrabant.nl/