Sabé Masson, unieke Franse parfum geschikt voor elk huidtype

Verwen jezelf met een van de meest betoverende geuren uit het assortiment van Cotton Spa: de heerlijke Le Soft Perfume van het Franse merk Sabé Masson. Alle geuren zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De verschillende geuren bevatten geen alcohol of parabenen: perfect voor zelfs de meest gevoeligste huid! Le Soft Perfume van Sabé Masson wordt gecreëerd in Parijs en is bij Cotton Spa online verkrijgbaar.

Wat maakt Le Soft Perfume van Sabé Masson nu zo bijzonder en uniek?

Le Soft Perfume is ontstaan uit een huidverzorgende, unieke, innovatieve en gepatenteerde formule, ontwikkeld door Isabelle Masson-Mandonnaud, mede-oprichtster van de Franse parfumerieketen Sephora. Verzorgende ingrediënten zorgen ervoor dat de huid niet uitdroogt, zoals dat vaak wel het geval is met normale en traditionele parfums. De solide geurstick van Sabé Masson is een soort waxparfum die je heel gemakkelijk aanbrengt op verschillende plekken op de huid, zoals op het voorhoofd, de polsen, op de slapen, op het puntje van je neus en/of in de knieholte. Hier ontwikkelt zich in combinatie met jouw specifieke huid een uiterst persoonlijke, unieke geur. De subtiele geuren van Le Soft Perfume zijn verleidelijk zacht en blijven zich 4 tot 6 uur verspreiden.

Kies je eigen compositie en stem je parfum af op je stemming en stijl

Het assortiment Le Soft Perfume van Sabe Masson bestaat uit zachte, solide geursticks met huidverzorgende ingrediënten met tot de verbeelding sprekende geuren, als Sabe Masson Zazou, Macadam Paz, Parisian Rapsody, Artist, George et moi, Ne Roses, Eu Vent De Vous en La Reine Soleil. Voor elke stemming is er een passende geur. Kies bijvoorbeeld voor de zinderende oranjebloesemgeur van Sabe Masson Zazou, de oriëntaals houtachtige geur van Macadam Paz, de oriëntaals bloemige geur van Parisian Rapsody, de houtachtige en kruidige geur Artist, de heerlijke lichtzoete geur van Ne Roses, de mysterieuze geur Eu Vent De Vous, of de bloemige en houtachtige musk geur van La Reine Soleil.

Sabe Masson – La Maison du Soft Perfume: een geur met duizend deugden

De zachte, huidverzorgende geuren van Sabe Masson zijn het resultaat van jarenlange expertise in de parfumerie. Met de combinatie van de kunst van het creëren van unieke geurstoffen en het gebruik van uitsluitend natuurlijke, verzorgende ingrediënten, ontstaat er een verbond tussen de pure emotie van parfum met de deugden van huidverzorging. Isabelle Masson-Mandonnaud ontwerpt zelf de prachtig geïllustreerde verpakkingen. Gun jezelf een heerlijke, verzorgende waxparfum of geef hem cadeau. Le Soft Perfume is geschikt voor alle huidtypes, is dierproefvrij en gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

https://www.cottonspa.nl/collections/sabe-masson-parfum