Safina fanclub
Internet

Waar laat je je loungekussens na de zomer?

Er zijn veel mogelijkheden om de achtertuin van een gezellig zitje te voorzien. Online staan afbeeldingen van luxe loungesets met dralon kussens compleet met vloerkleed, salontafel en buiten TV. Stijlvol is een bamboe loungeset en soms staat die onder een overkapping. In ieder geval zijn veel achtertuintjes omgetoverd tot een hele huiskamer, de afbeeldingen liegen er niet om.

Tuinkussens opbergen in een opbergbox

Veel tuinstoelkussens zijn bestand tegen een regenbui. De materialen absorberen niet meer, een hele verbetering met vroeger. Vroeger konden deckchair kussens lelijk worden als gevolg van zonnebrandolie, nu zijn deckchair kussens en andere tuinstoelkussens eenvoudig schoon te maken met een doek en sopje. Dralon kussens zijn ook nog erg duurzaam. Ondanks deze gegevens blijft de wens tuinkussens opbergen bestaan. Vooral tijdens de wintermaanden bergen velen liever de kussen binnen op. Er zijn veel mogelijkheden voor tuinkussens opbergen, er zijn speciale opbergboxen en tassen voor.

Aan de slag met je tuin

Naast grote objecten, zoals een bamboe loungeset, zijn er ook stijlvolle stoeltjes en tafeltjes in de handel om een klein balkon in te te richten tot een leuk zitje. Het assortiment tuinmeubelen is breed en diep, de tijd dat een eetkamerstoel buiten werd gezet is voorbij, en komt niet meer terug. Tegenwoordig is er buiten een permanente gelegenheid om te zitten. Het voordeel daarvan is dat er ook buiten gezeten wordt als het niet meer het seizoen is. Tijdens een zachte najaarsdag die laatste zonnestralen pakken is geen uitzondering meer, en sommigen zijn hierin creatief. Bijvoorbeeld zij steken dan de barbecue aan wat dan als een straalkachel werkt. Op die manier kun je in oktober uit de wind in de zon zitten. Kortom, richt het balkon of de tuin maar eens mooi in.

https://tuinbasis.nl