Safina fanclub
Image default
Cadeau

3 dingen om rekening te houden bij de aankoop van een e-sigaret

Heeft u uw laatste sigarettenpakjes opgerookt en gaat u de normale sigaret vervangen door een elektronisch exemplaar? Grote kans dat u geen enkel idee heeft wat u te wachten staat. Er kan namelijk behoorlijk veel op u afkomen als u de URL van een webshop al Smokesmarter.nl intoetst in de adresbalk. 

Begrippen als coils en clearomizers doen vermoedelijk niet direct een belletje rinkelen bij u, maar dat is ook niet raar als u jarenlang gebruik heeft gemaakt van de normale sigaret. Gaat u er even goed voor zitten en neem dit blog goed door. Zo weet u straks beter waar u rekening mee moet houden bij de aankoop van een e-sigaret. 

Wegwerpbaar of niet-wegwerpbaar?

Normale sigaretten zijn louter te verkrijgen als wegwerpmodel. Nadat uw behoefte aan nicotine bevredigd is, werpt u de peuk in een asbak. Wat veel mensen niet weten, is dat e-sigaretten ook wegwerpbare varianten kennen. Het verschil met de reguliere sigaretten is alleen dat u de e-smoker pas in de prullenbak gooit zodra de vloeistof op is. Een bekendere uitvoering van de e-smoker is de niet wegwerpbare e-sigaret. Hierbij hoeft u slechts de vloeistof te vervangen zodra deze op is; de e-smoker kunt u gewoon blijven gebruiken totdat het apparaat ooit stuk gaat.  

Wel of geen nicotine? 

We hoeven u de definitie van nicotine vast niet uit te leggen. Sommigen prefereren vloeistoffen waar dit verslavende stofje wél in zit, terwijl anderen liever een beroep doen op de nicotinevrije uitvoeringen van de ‘liquids’. Kiest u voor de nicotine vloeistoffen, dan kunt u nog wel de mate van nicotine bepalen. 

Grote of kleine accu?

Dan zijn we aanbeland bij de grootte van de accu. Welke batterij u uiteindelijk kiest, hangt volledig af van de mate van gebruik. Rokers die regelmatig naar buiten gaan om te dampen hebben een e-sigaret nodig die een accu heeft van meer dan 2000 mAh. De dag doorkomen wordt anders een lastig verhaal. Gebruikers van de e-sigaret die minder vaak dampen, hebben voldoende aan een batterijsterkte van rond de 650 mAh. 

Na het lezen van dit blog heeft u hopelijk een beter beeld gekregen van de specificaties waar u op moet letten. Mocht u meer advies willen, contacteer dan Smokesmarter. Deze webshop heeft een kundig team die graag met u meedenkt over uw potentiële aankoop.