Safina fanclub
Image default
Cadeau

Zo verzin je elke keer weer een leuk cadeau

Argh, zo lastig als je niet weet wat je mee moet nemen als je op bezoek gaat. Voor een verjaardag, een jubileum of als je op kraambezoek gaat. Hoe zorg je er nou voor dat je altijd een goed idee hebt en dat je altijd een leuk cadeautje hebt om mee te nemen?

Zoek naar online tips

De beste en makkelijkste manier om op ideeën te komen is door naar cadeautips te Googlen. Zo vind je bijvoorbeeld de leukste kraamcadeau tips of de beste cadeaus voor moeders. De pagina’s die bovenaan verschijnen zijn meestal erg actueel en uitgebreid. Google houd daar namelijk rekening mee en laat je vooral de beste pagina’s zien die het beste bij jouw zoektocht passen.

Instagram

Hip en actueel, dat zijn de leukste dingen die je op Instagram kan vinden. Zie je een leuk cadeautje bij iemand die je volgt? Sla die post dan op. Je kan ook handig zoeken met hashtags om zo bijvoorbeeld een leuk #kraamcadeau te vinden. En heb je eenmaal een leuk overzicht met verschillende dingen, dan kan je daar weer uit kiezen. Dan heb je in ieder geval meerdere opties.

Koop vooruit

Zie je een geweldige knuffel voor een baby in de uitverkoop? Koop die dan meteen, dan heb je in ieder geval een voorraadje mocht er iemand in je omgeving gaan bevallen. Houd er wel rekening mee dat het tijdloos is en het liefst voor zowel een jongen als een meisje kan. Zo’n voorraadje scheelt je niet alleen veel geld, het vermindert ook de stress als je weet dat je verschillende dingen in huis hebt die je kan geven. Cadeaupapiertje er omheen en klaar.

Houd je oren open

Het is niet alleen wat jij wil geven, maar belangrijker nog wat wil diegene krijgen? Daar heb je misschien niet meteen bij stilgestaan. Maar iedereen heeft zijn eigen smaak en wensen en daar past misschien niet bij wat jij in je hoofd hebt. Luister daarom goed naar degene voor wie je een geschenk wil kopen. Misschien dropt ze wel eens een idee, waar je iets mee kan. Wat zal ze dan verrast zijn als je er later echt mee aan komt. Zoiets is extra persoonlijk en ze zal het zeker waarderen dat je haar idee hebt opgemerkt. 

Wees dus goed voorbereid, dan vind je vast iets toepasselijks om mee te nemen wanneer je op visite gaat.